ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το αναμνηστικό στοιχείο που έχει πάντα μαζί της η Βασίλισσα Ελισάβετ

Η ίδια, φρόντισε να «κρατήσει» τον πρίγκιπα Φίλιππο κοντά της καθ’ όλη την διάρκεια της τελετής.

newsroom must

Τον αγαπημένο της σύζυγο και πατέρα των παιδιών της κήδευσε στις 17 Απριλίου μαζί με σύσσωμη την Βρετανία, την Κοινοπολιτεία και φυσικά την οικογένεια της, η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η ίδια, φρόντισε να «κρατήσει» τον πρίγκιπα Φίλιππο κοντά της καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής, έχοντας πάνω της συναισθηματικά φορτισμένα αντικείμενα από την κοινή ζωή τους.

Με βάση το «Royal Insider» η Βασίλισσα κρατούσε ένα από τα αγαπημένα λευκά μαντήλια (φτιαγμένο από τους Savile Row, Kent & Haste). Ακόμη για να τιμήσει τον γάμο τους, η ίδια κρατούσε μια μικρή φωτογραφία των δύο τους από ένα ταξίδι τους στην Μάλτα.

Το νησί της Μάλτας ήταν πολύ σημαντικός προορισμός για τους δυο τους αφού εκεί είχαν περάσει και τον μήνα του μέλιτος τους και πολλές από τις επετείους τους.

Η Βασίλισσα, είχε προσθέσει πάνω στο φέρετρο και ένα χειρόγραφο σημείωμα, με το λογότυπο του Buckingham Palace, όμως ακόμη δεν ξέρουμε το περιεχόμενό του. Το μόνο που έγινε γνωστό είναι το ότι η Ελισάβετ υπέγραψε με το χαϊδευτικό «Λίλιμπετ», όπως την αποκαλούσαν όταν ήταν παιδί.  Ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την αποκαλούσε «Λίλιμπετ».

Τέλος παρούσα στην τελετή ανάμεσα στα δεκάδες τιμητικά αξιώματα του πρίγκιπα, ήταν και μια διαμαντένια καρφίτσα Richmond, ένα δώρο της γιαγιάς της Βασίλισσας, Βασίλισσας Mary (1893) , την οποία κληρονόμησε.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση