ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Το απίστευτο ποσό που έλαβε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για μια δουλειά

Μια ημέρα μετά την εντυπωσιακή παρουσία της στο MadWalk οπου απέσπασε τις καλύτερες κριτικές ως η παρουσιάστρια της βραδιάς, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day, όπου αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα και στο υπέρογκο ποσό που έλαβε για μια δουλειά.

Αρχικά το λαμπερό μοντέλο αναφέρθηκε στην Μαίρη Συνατσάκη η οποία υπήρξε για χρόνια παρουσιάστρια του event ενώ όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Αργυρό ήταν για ακόμα μια φορά λακωνική. 

''Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ τυχερή γιατί πήρα τα σκήπτρα σε ένα show από μία εξαιρετική κοπέλα, τη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έκανε τρομερή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια και ίσως το ξανακάνει και του χρόνου και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Η παρουσία της εκεί μου έδωσε τεράστια χαρά''.

''Δεν είμαι τόσο άνετη να μιλάω για τα προσωπικά μου γενικά, πόσο μάλλον να μιλάω δημόσια'', είπε για την προσωπική της ζωή, ενώ όταν η παρουσιάστρια την ρώτησε ποια είναι τα περισσότερα λεφτά που έχει πάρει για μια καμπάνια στο εξωτερικό, η Ηλιάνα απάντησε πως έχει λάβει εξαψήφιο ποσό για μια συνεργασία. 

Δείτε το video:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση