ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το απίστευτο ροζ σκάνδαλο του ''The Crown''

Στον δεύτερο, πολυσυζητημένο κύκλο του ''The Crown'' είδαμε διάφορους ''νέους'' χαρακτήρες από Αμερικανούς προέδρους, όπως ο Winston Churchill, μέχρι πρωθυπουργούς. Ένας απ' αυτόυς είναι και ο Harold Macmillan (που υποδύεται ο Anton Lesser). 

O Macmillan ήταν πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας από το 1957 μέχρι το 1963. Γεννήθηκε το 1894, στα τέλη της Βικτωριανής εποχής και υπηρέτησε στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Αργότερα εκλέχτηκε σαν μέλος του Κοινοβουλίου και κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ο ''προστατευόμενος'' του Winston Churchill. 

Στο ''Crown'' ωστόσο βλέπουμε κάτι πολύ πιο... ιδιαίτερο και αυτό μάλλον ακολουθεί το όνομά του μέχρι σήμερα. Σε μια σύντομη σκηνή, ο Macmillan βρίσκεται με τη σύζυγο του, Dorothy, στο αυτοκίνητο και συζητάνε για την εξωσυζυγική σχέση της. H Dorothy λέει πως θέλει δύο μέρες με τον εραστή της και επιβεβαιώνει τον Harold πως θα είναι η τελευταία φορά, τώρα που έγινε πρωθυπουργός. 

Στην πραγματικότητα, η παράνομη σχέση της Dorothy ήταν με τον λόρδο Bob Boothby και κράτησε 30 χρόνια και παρόλο που στη σειρά το παρουσιάζουν σαν κάτι που γινόταν στα κρυφά, η αλήθεια είναι πως όλοι στο Κοινοβούλιο γνώριζαν γι' αυτή τη σχέση, η οποια τελείωσε μόνο όταν πέθανε εκείνη το 1966. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
the crown  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση