ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Melania και οι σπόντες για τους οπαδούς του Trump

Όσα δήλωσε η σύζυγος του Donald Trump

newsroom must

Η Melania Trump ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο και μέσα από ένα βίντεο διάρκειας περίπου εφτά λεπτών, αποχαιρετά τον αμερικανικό λαό και ρίχνει τα βέλη της στους οπαδούς του συζύγου της.

Συγκεκριμένα, η απερχόμενη πρώτη κυρία των ΗΠΑ δημοσίεσε χθες το αποχαιρετηστήριο μήνυμά της και μεταξύ άλλων τόνισε πως "η βία δεν είναι ποτέ η λύση” - αναφερόμενη σαφώς στην επίθεση στο Καπιτώλιο.

"Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία να δείξετε συμπόνοια στους άλλους... Σε κάθε περίσταση ζητώ από όλους τους Αμερικάνους (…) να επικεντρώνονται σε αυτά που μας ενώνουν, να ξεπερνούν όσα μας διχάζουν, να επιλέγουν πάντα την αγάπη από το μίσος, την ειρήνη από τη βία και τους άλλους αντί για τον εαυτό τους” είπε χαρακτηριστικά.

Πέρα από αυτά, η Melania Trump μέσα από το εν λόγω βίντεο αποτίει φόρο τιμής στις οικογένειες των Αμερικανών στρατιωτικών, τους εργαζόμενους στην υγεία που είναι αντιμέτωποι με την πανδημία του κορωνοϊού και σε όσους βοηθούν τοξικομανείς. Παράλληλα, αναφέρεται -ελάχιστα- στον σύζυγό της - γεγονός που καταδυκνύει πολλά.

"Τα τέσσερα τελευταία χρόνια ήταν αξέχαστα... Καθώς ο Donald κι εγώ ολοκληρώνουμε την παραμονή μας στον Λευκό Οίκο σκέφτομαι όλους τους ανθρώπους που κρατώ στην καρδιά μου και τις απίστευτες ιστορίες τους αγάπης, πατριωτισμού και αποφασιστικότητας” δηλώνει και προσθέτει: "Όταν έφτασα στον Λευκό Οίκο σκέφτηκα την ευθύνη που αισθανόμουν πάντα ως μητέρα να ενθαρρύνω, να προσφέρω δύναμη και να διδάσκω τις αξίες του καλού”.

Να σημειώσουμε πως σε μήνυμα που ανήρτησε το πρώην μοντέλο στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου αναφέρει ότι στη διάρκεια της θητείας της ως πρώτη κυρία των ΗΠΑ ζήτησε την ανακαίνιση ενός ανελκυστήρα, την επισκευή της ταπετσαρίας στην οικογενειακή τραπεζαρία και, εν μέσω πανδημίας covid-19, την ανανέωση του Κήπου των Ρόδων.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus)

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως ούτε ο Donald Trump, ούτε και η Melania έχουν απευθύνει πρόσκληση στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ και τη σύζυγό του Jill για την παραδοσιακή επίσκεψη στο Οβάλ Γραφείο, ενώ δεν θα παραστούν στην ορκωμοσία του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X