ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Το βιβλίο της Michelle Obama έγινε ντοκιμαντέρ και έρχεται στο Netflix

Η περιοδεία της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ

Η περιοδεία της Μισέλ Ομπάμα για την προώθηση των απομνημονευμάτων της, που εξέδωσε το 2018 με τίτλο "Becoming", εκτός από βιβλίο, έγινε πλέον και ντοκιμαντέρ!

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο Netflix και θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαΐου αποτελεί μια ματιά στο παρασκήνιο της περιοδείας της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ σε 34 πόλεις και ανάμεσα σε άλλα θα περιλαμβάνει δημόσιες εκδηλώσεις σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, όπου η σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, συνομιλούσε με το κοινό και με προσωπικότητες, όπως η ηθοποιός Sarah Jessica Parker, ο ηθοποιός Steven Colbert κ.α.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΚΥΠΕ, η Michelle αναφερόμενη στο νέο της εγχείρημα δήλωσε: "Οι μήνες που πέρασα ταξιδεύοντας, όπου συναντήθηκα και συνδέθηκα με ανθρώπους σε πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα, με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι αυτά μου μοιραζόμαστε είναι βαθιά και πραγματικά". 

Να θυμίσουμε πως το  βιβλίο "Becoming", έχει αναφορές στην μητρότητα και την πολιτική και έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση