ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Το βίντεο που σόκαρε το πανελλήνιο από τον γάμο του Δίπλαρου

Μετά από τους 9.000 καλεσμένους, έγινε πρώτο θέμα συζήτησης το φιλμάκι του γάμου του!

Αδιαμφισβήτητα θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε ως ένα από τους γάμους της χρονιάς, καθώς όχι μόνο μαγνήτισε τα βλέμματα των Κυπρίων, αλλά απασχόλησε και τα ελληνικά sites.

Ο λόγος για τον γάμο του Κύπριου βουλευτή του ΔΗΣΥ και δημοσιογράφου Ευθύμιου Δίπλαρου, ο οποίος παντρεύτηκε με κουμπάρο τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Αν και όλοι γνωρίζαμε πως ο γάμος ήταν υπερπαραγωγή και δεν είχε τίποτα να ζηλέψει απ’ αυτούς του Hollywood, πριν από ένα εικοσιτετράωρο επιβεβαιωθήκαμε καθώς κυκλοφόρησε το βίντεο του γάμου διάρκειας έξι λεπτών και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως είναι απίθανο, αφού διαθέτει σενάριο και πλοκή.

Το συγκεκριμένο βίντεο μάλιστα εντυπωσίασε τόσο πολύ και τo Ελληνικό σταρ system σε σημείο που είναι πρώτο θέμα σε πολλά sites της χώρας.

Για το φιλμάκι χρησιμοποιήθηκαν κάμερες τελευταίας τεχνολογίας τα λεγόμενά drones, τα οποία είναι αυτόνομες ιπτάμενες κάμερες και καταγράφουν καρέ-καρέ οτιδήποτε συμβαίνει…. αφ’ υψηλού, ενώ χρησιμοποιούνται και σε μεγάλες παραγωγές του Hollywood. Το βίντεο με τις πανοραμικές λήψεις που «ανέβηκε» στο YouTube είναι ενδεικτικό. Κι όλα αυτά εν καιρώ κρίσης.

Το φιλμάκι

Στο φιλμάκι του γάμου του βουλευτή δείχνει μεταξύ άλλων την πορεία του Ευθύμιου Δίπλαρου και της γυναίκας του Αργυρώς Ροτσίδου, ξεκινώντας με το πρωινό ξύπνημα του ιδίου και της συζύγου του στα υπερπολυτελής σπίτια τους στη Λεμεσό. Στη συνέχεια γίνεται μια αναδρομή στο παρελθόν και στην πρώτη τους συνάντηση σε καφετέρια ενώ το φιλμ ολοκληρώνεται με τον γάμο στην εκκλησία όπως οι παλιές καλές ελληνικές ταινίες.

Δείτε το βίντεο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση