ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

To βίντεο της Google για το 2020 αποδεικνύει κάτι που χαροποιεί

Το συγκινητικό βίντεο της Google για το 2020 στέλνει ένα δυνατό μήνυμα ελπίδας

newsroom must

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Google δημοσίευσε το κλασικό πλέον βίντεό της για τις αναζητήσεις που έκανε ο κόσμος μέσα στο 2020.

Το εν λόγω βίντεο που έχει διάρκεια τρία λεπτά συνοψίζει τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που πέρασε και τα οποία σημάδεψαν -για πάντα ίσως- τον πλανήτη μας.

Σύμφωνα με τον αφηγητή ο κόσμος αναζήτησε φέτος πολλά "γιατί" - πράγμα που δεν κάνει εντύπωση αν λάβουμε υπόψη πόσο δύσκολη ήταν η φετινή χρονιά- ενώ μεταξύ άλλων αποκαλύπτεται η έρευνα που έκανε ο κόσμος για τις προσωπικότητες που έφυγαν από τη ζωή όπως ο Kobe Bryant, ο Chadwick Boseman, η Ruth Bader Ginsburg, αλλά και τα σημαντικά γεγονότα όπως οι φωτιές στην Αυστραλία, το κίνημα Black lives matter και η πανδημία του κορωνοϊού καθώς και η ελπίδα με το εμβόλιο.

Πέρα από αυτά, βλέπουμε μερικά από τα viral βίντεο που πρωταγωνίστησαν στα κοινωνικά δίκτυα και challeges. Αυτό όμως που εντυπωσιάζει παρατηρώντας το βίντεο είναι το ότι ο κόσμος μέσα από τις αναζητήσεις του φαίνεται ιδιαίτερα συνειδητοποιημένος και ευαίσθητος - πράγμα που μάλλον δείχνει πως η ανθρωπότητα είναι πιο ενωμένη από ποτέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση