ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

To ''Blue'' είναι η νέα υπηρεσία του Twitter

Τι περιλαμβάνει η νέα υπηρεσία;

Το Twitter αυξάνει τις υπηρεσίες του αλλά δεν το κάνει δωρεάν. Η νέα υπηρεσία λέγεται Twitter Blue και έχει αρχίσει πειραματικά σε Αυστραλία και Καναδά και έχει στόχο την ''βαθύτερη κατανόηση'' των χρηστών. 

«Ακούσαμε τα σχόλια όσων χρησιμοποιούν το Twitter πολύ, και εννοούμε πολύ, ότι δεν κατασκευάζουμε πάντα λειτουργίες που ικανοποιούν τις ανάγκες τους. Τις αφουγκραστήκαμε και δίνουμε λύσεις που αναζητούν. Πρόσβαση σε μοναδικές δυνατότητες και προνόμια που θα κάνουν την εμπειρία τους στο Twitter ξεχωριστή» γράφει η επίσημη ανακοίνωση. 

Η νέα υπηρεσία έχει κόστος 3.49 καναδικά δολάρια και 4.49 αυστραλιανά τον μήνα, ενώ αναμένεται να κοστίζει 2,99 δολάρια στις ΗΠΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του BBC και του Reuters και θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αναιρέσουν ή να διορθώσουν τα μηνύματά τους (undo) σε περιθώριο 30 δευτερολέπτων, φακέλους βιβλιοδεικτών για να οργάνωση των μηνυμάτων. Θα υπάρχει επίσης επιπρόσθετη δυνατότητα της πιο εύκολης ανάγνωσης πολλών tweets μαζί (reader mode). 

Έχοντας υπόψη πως οι εγγραφές στην πλατφόρμα έχουν επιβραδυνθεί τα τελευταία χρόνια, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα το επηρεάσει αυτή η νέα υπηρεσία. Ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα το πότε θα είναι διαθέσιμη στον υπόλοιπο κόσμο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
twitter  |  social media  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση