ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Tο δώρο της Στέλλας Κυριακίδου στον Peanut

Ο Peanut είναι ο σκύλος που υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πλέον έχει εγκατασταθεί στο Μέγαρο Μαξίμου.

newsroom must

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με την Ευρωπαία Επίτροπο, αρμόδια για την Υγεία και Ασφάλεια των Τροφίμων, Στέλλα Κυριακίδου στο Μέγαρο Μαξίμου την Τρίτη 22 Ιουνίου. Αφορμή της σημερινής συνάντησης τους ήταν η συζήτηση για τα εμβόλια, η πρόοδος των εμβολιασμών και το ενδιαφέρον που αυξάνεται από όλο και περισσότερους πολίτες.



Η ευρωπαία Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων καθώς και ευημερίας των ζώων, Στέλλα Κυριακίδου κατά την άφιξη της στο γραφείο του Πρωθυπουργού, του ανέφερε ότι έφερε μαζί της και δώρο όχι σε αυτόν αλλά στον Peanut, το σκυλάκι του.



Ο Peanut είναι ο σκύλος που υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πλέον έχει εγκατασταθεί στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Πρωθυπουργός συνάντησε τον Peanut όταν είχε επισκεφθεί την Φιλοζωική Ένωση της Ηλιούπολης στις αρχές του Απριλίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων.



«Η αλήθεια είναι ότι δεν τον διάλεξα εγώ, αλλά εκείνος. Με το που πάτησα το πόδι μου, ήρθε περιχαρής να με υποδεχθεί. Αυτό ήταν» είχε δήλωσει. «Ήταν υιοθετημένος από μία οικογένεια που είχε πρόβλημα υγείας και μας τον εφεραν εδώ . Ήταν το τυχερό του να φύγει από εμάς και να πάει στο Μαξίμου», ανέφέρε η Έμη Παπαγιανοπούλου, Υπεύθυνη Ζωοφιλικης Ένωσης Ηλιουπολης.

Ο σκύλος έχει κλέψει τις καρδιές όλων όσων εργάζονται στο Μέγαρο Μαξίμου και έχει εξερευνήσει όλους τους χώρους, αλλά και το πρωθυπουργικό γραφείο, όπου έχει ειδική θέση.



"Και κάπως έτσι μπήκε ο Peanut στη ζωή μας! Μας διάλεξε όταν πριν από δυο εβδομάδες επισκεφθήκαμε την Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων. Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο" έγραψε τον Απρίλιο στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X