ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το επίσημο τέλος της τραγωδίας του Kobe

Αναγνωρίστηκε και η σορός του Kobe Bryant

Δέσποινα Άσπρου

Σχεδόν 48 ώρες μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Kobe Bryants, γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας. Μετά από μεγάλες προσπάθειες, ανασύρθηκαν τα πτώματα των εννιά ανθρώπων που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο και οι αρχές των ΗΠΑ ταυτοποίησαν τη σορό του Kobe Bryant, μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που τα συντρίμμια του ελικοπτέρου εκτοξεύτηκαν σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων, ενώ από την έκρηξη που ακολούθησε τη συντριβή ήταν εξαιρετικά δύσκολη η αναγνώριση των σορών. Όπως αναφέρουν οι έρευνες, η πρόσκρουση του ελικοπτέρου στο έδαφος ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα να ήταν ανέφικτο να επιζήσει κάποιος. Οι εικόνες άλλωστε που είδαν το φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν όσα λέχθηκαν από την πρώτη κιόλας στιγμή.

 Αναλυτικότερα, το πτώμα του άσσου του μπάσκετ ταυτοποιήθηκε από τα δακτυλικά αποτυπώματα, όπως επίσης κι εκείνα του πιλότου  Ara Zobayan και του 56χρονου προπονητή μπέιζμπολ John Altobelli. Έχει επίσης ταυτοποιηθεί η σορός της 45χρονης Sarah Chester, που ήταν στο ελικόπτερο μαζί με την κόρη της Payton Chester. Στο τραγικό δυστύχημα έχασαν επίσης τη ζωή της η 13χρονη κόρη του Κobe, Gianna Bryant, η σύζυγος του Altobelli, Keri Altobello και η κόρη του Alyssa Altobelli, η Christina Mauser και η Ara Zobayan.
 
 
 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση