ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το έριξε στην εργασιοθεραπεία η Βίκυ Καγιά

Μπορεί να περνά κρίση στο γάμο της, μπορεί τα δημοσιεύματα να θέλουν το ανδρόγυνο να μένει χωριστά δίνοντας τέλος στο γάμο τους παρόλα αυτά οι ίδιοι τίποτα δεν επιβεβαιώνουν ή διαψεύδουν.

Το σίγουρο είναι πως η Βίκυ Καγιά το τελευταίο διάστημα δεν έπαψε στιγμή να ανεβάζει φωτογραφίες της στα social media, από τις ολιγοήμερες διακοπές της στα νησιά του Αιγαίου, απολαμβάνοντας τις στιγμές της.

Το πρώην top model και ιδιοκτήτρια της σχολής «Fashion Workshop», πρόσφατα αφέθηκε στο φακό του αγαπημένου της φίλου Ερρίκου Ανδρέου για να την απαθανατίσει.

Άλλωστε όπως έγραψε και η ίδια στο προσωπικό της blog into the fashion, ο Ερρίκος Ανδρέου είναι ένας Έλληνας φωτογράφος που τον περισσότερο καιρό τον περνά στο Παρίσι, κάνοντας editorials μόδας.

Όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες η φωτογράφιση, έγινε στην ταράτσα της σχολής και το concept ήταν πολύ απλό μια και της ζήτησε να είναι όσο το δυνατό πιο λιτή και απέριττη.

Φορώντας μόνο μερικά all time classic tops και t- shirt και το πιο λαμπερό της χαμόγελο η Βίκυ Καγιά, έδειχνε ήρεμη και να απολαμβάνει αυτό που κάνει, ενώ σε καμία περίπτωση δεν άφησε να βγει προς τα έξω οι δύσκολες προσωπικές στιγμές που περνά στο γάμο της με τον Νίκο Κριθαριώτη.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση