ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το εξώδικο της Φαίης Σκορδά για την προσωπική της ζωή

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της όσον αφορά ένα δημοσίευμα περιοδικού που την ήθελε να διατηρεί σχέση με γνωστό επιχειρηματία. Πρόκειται για τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο που στο παρελθόν διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με την Δήμητρα Ματσούκα, τον οποίο όπως δήλωσε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της δεν έχει γνωρίσει ποτέ στη ζωή της.

Η παρουσιάστρια ξέσπασε για πρώτη φορά, ενώ όπως είπε έστειλε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό στον δικηγόρο της αφού αποφάσισε να κινηθεί νομικά.

''Η Ελεάνα το πρωί με ρώτησε, "Καλά, γράφει ένα περιοδικό ότι είσαι με τον τάδε". Πραγματικά σας λέω έστειλα τις φωτογραφίες στον δικηγόρο μου. Η πρώτη αντίδραση ήταν αυτή. Λέω στείλε μου τώρα τις φωτογραφίες. Πρώτη φορά που θα κινηθώ νομικά'', είπε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια που σπάνια δίνει δικαιώματα για την προσωπική της ζωή, ξεκαθάρισε τη θέση της λέγοντας: ''Δεν είναι αστείο, μπορεί μεταξύ μας να γελάμε, μην κάνεις πλάκα στον αέρα γιατί δεν είναι αστείο. Γράφουν για έναν άνθρωπο, τον οποίο τον γνωρίζω μόνο από ρεπορτάζ που έχουμε δείξει στην εκπομπή, ενώ στη ζωή μου, ποτέ μα ποτέ, δεν τον έχω γνωρίσει. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο''.

Δείτε το ξέσπασμά της στο video που ακολουθεί:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση