ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Το Facebook κατέβασε προεκλογικές διαφημίσεις του Trump

Οι αναρτήσεις που απαγορεύτηκαν από το κοινωνικό δίκτυο

Αφού το Facebook και ο Mark Zuckerberg κατηγορήθηκαν πολλές φορές στο παρελθόν πως επιτρέπουν τη διάδωση ρατσιστικών και προσβλητικών ειδήσεων - κυρίως με ό,τι έχει να κάνει με τον Trump - τώρα αποφάσισε να αναλάβει δράση. 

Το κοινωνικό δίκτυο φαίνεται πως κατέβασε διαφημίσεις και αναρτήσεις μέρος της προεκλογικής καμπάνιας του Donald Trump για τις επερχόμενες εκλογές, αφού παραβίαζαν τους κανόνες του. Οι εν λόγω διαφημίσεις έγραφαν για ''Επικίνδυνες ακρο-αριστέρες ομάδες  που γυρίζουν στους δρόμους δημιουργώντας χάος'' με εικόνες που παρουσίαζαν ένα ανάποδο τρίγωνο που θύμιζε συμβολισμούς των Ναζί. To συγκεκριμένο σύμβολο, το χρησιμοποιούσαν οι Ναζί για να δηλώσουν τους πολιτικούς αιχμαλώτους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

''Aποσύραμε αυτές τις αναρτήσεις και τις διαφημίσεις αφού παραβίαζαν τους κανόνες ενάντια στο οργανωμένο μίσος. Οι κανονισμοί μας απαγορεύουν τη χρήση συμβόλων που χρησιμοποιούσαν ομάδες μίσους για να διαχωρίζουν τους πολιτικούς αιχμαλώτους'' αναφέρει εκπρόσωπος Τύπου του Facebook στο Variety. 

Σκοπός των διαφημίσεων ήταν να παρακινήσουν τον κόσμο να αναγνωρίσουν τους ANTIFA ως τρομοκράτες. 

Δείτε μερικές από τις διαφημίσεις. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση