ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το φωτογραφικό άλμπουμ του Νίκου Αναστασιάδη στο Ισραήλ

Δείτε τις φωτογραφίες

Δέσποινα Άσπρου

Όπως σίγουρα γνωρίζετε, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης βρέθηκε στο Ισραήλ όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της χώρας Ρόιβεν Ρίβλιν στο πλαίσιο του 5ου Παγκόσμιου Φόρουμ που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος.

Με το τέλος της συνάντησης όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόοδο που παρατηρείται.

"Αυτό που τονίσαμε και οι δύο ήταν η περαιτέρω ενίσχυση αυτών των εξαιρετικών σχέσεων", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, το απόγευμα, στην Ιερουσαλήμ, κληθείς να αναφερθεί στη συνάντηση που είχε το μεσημέρι με τον Πρόεδρο του Ισραήλ. Πρόσθεσε πως "ήταν μια από πάσης άποψης εξαιρετική συνάντηση μέσα σε ένα θερμό κλίμα".

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε πως διαβίβασε τη συμπάθεια της Κύπρου για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, επισημαίνοντας πως αύριο θα πραγματοποιηθεί η τελετή για τα 75 χρόνια από την απελευθέρωση του ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης του Άουσβιτς.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, στο πλάι του Προέδρου, βρέθηκε και η σύζυγός του Άντρη Αναστασιάδη, η οποία όπως πάντα τράβηξε την προσοχή με την σικάτη στυλιστική επιλογή της. Δείτε στην συνέχεια μερικές φωτογραφίες από την επίσκεψη του Νίκου Αναστασιάδη στο Ισραήλ.


Το backstage της φωτογράφισης του Νίκου Αναστασιάδη από τον Εμμανουέλ Μακρόν

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση