ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το γαμήλιο πάρτι της Τάνιας Χατζηχριστοφή έκλεψε την παράσταση

Ο γάμος που συγκέντρωσε όλη την κοσμική ζωή της Κύπρου

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου ήταν σίγουρα μια από τις ωραιότερες μέρες της ζωής της Τάνιας Χατζηχριστοφή και του Απόστολου Ζαμπεθάνη καθώς πραγματοποίησαν το γαμήλιο πάρτι τους.

Όπως είδαμε μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα social media, το ζευγάρι έλαμπε κυριολεκτικά από ευτυχία και ούτε στιγμή, δεν μπορούσαν να κρύψουν το χαμόγελό τους.

Η ιδιαίτερη δεξίωση πραγματοποιήθηκε σε ταράτσα στην Λευκωσία και εκεί, έδωσαν "το παρών" τους τα πιο λαμπερά ονόματα της κυπριακής showbiz. Το σκηνικό που στήθηκε για την περίσταση, ήταν ατμοσφαιρικό boho και την παράσταση έκλεβαν τα κεριά και η ρομαντική ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού, ήταν η Ραμόνα Φίλιπ, ο Χριστόφορος Τορναρίτης, η Μαρίτα Βασιλείου, ο Σταύρος Λάντας, η Μελίνα Φύσα, η Νόνη Κυπριανού, η Μαρία Ιωάννου, η Λόρια Χατζηγεωργίου, η Μαρία Κυρατζιή, η Ισμήνη Παπακώστα και η Πόλυ Χατζηγεωργίου.

Για την ιδιαίτερη μέρα της ζωής της, η Τάνια επέλεξε να φορέσει ένα σικάτο μακρυμάνικο λευκό φόρεμα που ταίριαζε απόλυτα στην σιλουέτα της. Από πλευράς του, ο γαμπρός ήταν εξίσου εντυπωσιακός φορώντας λευκό blazer, μπλε πουκάμισο και παντελόνι ιδίου χρώματος.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
γάμος  |  lifestyle  |  showbiz  |  Κύπριες  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση