ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

To GNTM στο μικροσκόπιο της Tyra Banks

Δέσποινα Άσπρου

Για την Tyra Banks συτάσεις δεν χρειάζονται, μιας και η ίδια αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια κορίτσια ανά τον πλανήτη. Το πασίγνωστο μοντέλο και παρουσιάστρια του America’s Next Top Model, πρόσφατα έμαθε για τα αποτελέσματα του GNTM και μένοντας άναυδη αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση που όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Σχεδόν όλη η Ελλάδα και Κύπρος παρακολούθησε την Πέμπτη το βράδυ τον τελικό του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας, του GNTM. Το πολυσυζητημένο GNTM 2 μετά από τρεις μήνες, έφτασε στο τέλος του με μία μεγάλη ανατροπή... που ναι, μας άφησε άναυδους. Για πρώτη φορά στην ιστορία του reality, αναδείχθηκαν δύο νικήτριες και όχι μία. Η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα Μαρία Ηλιάδου κέρδισαν τον τίτλο των νικητών του ριάλιτι μόδας. Αυτό συνέβη γιατί η ψήφος του κοινού ακυρώθηκε, αφού το σύστημα λόγω της μεγάλης συμμετοχής κατέρρευσε. Και μπορέι την δεδομένη στιγμή, η παραγωγή να πίστευε πως τα αποτελέσματα θα ικανοποιούσαν τους πάντες... ωστόσο η κριτική που δέχτηκε το reality στα social media και όχι μόνο, ήταν άνευ προηγουμένου.

Το απόγευμα της Παρασκευής και έπειτα από χιλιάδες καταγγελίες στο twitter, η Tyra Banks πήρε την απόφαση να κάνει μια ανάρτηση και να ζητήσει από τους fans του GNTM να της εξηγήσουν τι ακριβώς συνέβη. Όπως η ίδια παραδέχθηκε, μπορεί να μην γνωρίζει τις παραλλαγές του γίνονται στα NTM κάθε χώρας, όμως την ενδιαφέρει πολύ. Και κάπως έτσι, η ίδια δέχτηκε αρκετές απαντήσεις και η ανάρτησή της σε ελάχιστο χρόνο έγινε viral! Σήμερα, δύο περίπου μέρες μετά από τον τελικό, το reality συζητιέται -επίσημα πλέον- από όλο τον κόσμο. Τώρα εμείς τι να πούμε; Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαμε να πούμε πολλά. Δεν θα το κάνουμε. Θα περιμένουμε επίσημη απάντηση από την παραγωγή ή από οποιοδήποτε άλλο υπέυθυνο του GNTM, την Τyra και μετά ίσως το κάνουμε και εμείς. Περίεργα όμως τα πράγματα... σωστά;

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση