ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το γράμμα του πρίγκιπα Harry προς τον πατέρα του Κάρολο

Τι αποκάλυψαν βασιλικές πηγές.

newsroom must

Νέες πληροφορίες για την εξέλιξη της σχέσης του πρίγκιπα Harry με τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Έχει γίνει ήδη γνωστό ότι οι δύο τους δεν ήταν και στα καλύτερά τους μετά και τα όσα είπαν οι Sussex’s στην Oprah Winfrey.

Ο λόγος που ο εν δυνάμει Μονάρχης (Κάρολος) «παραμένει πολύ πληγωμένος» είναι κυρίως γιατί οι δύο τους αποφάσισαν να δώσουν την συνέντευξη και προβλήθηκε όταν ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν στο νοσοκομείο.

Όπως ανέφεραν πηγές στην “The Mirror”, ο πρίγκιπας Harry ανάμεσα σε άλλα σε ένα απο τα γράμματα που έστειλε «υπογράμμισε τους λόγους που αναγκάστηκε να αφήσει» την θέση του ως ανώτερος βασιλικός για να μεταναστεύσει στην California και ακόμη πρόσθεσε ότι έχει πρόθεση να «σεβαστεί τη μοναρχία».

Ενώ ταυτόχρονα ο ίδιος ο Harry αναγκάστηκε να του γράφει συνέχεια επιστολές γιατί ο Κάρολος «διέκοψε πλήρως κάθε επικοινωνία» μαζί του.

Συγκεκριμένα, «Έγραψε μια βαθιά προσωπική επιστολή στον μπαμπά του για να προσπαθήσει να διορθώσει τα πράγματα, αλλά οι εντάσεις εξακολουθούν να είναι μεγάλες και τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακριβώς όπως ήλπιζε. Υπήρξε ένα είδος σιωπηλής συμφωνίας μεταξύ όλων να βάλουν στην άκρη όλα όσα σκέφτονται και να επικεντρωθούν αποκλειστικά στη στήριξη της βασίλισσας πριν από την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου. Το βασικό συναίσθημα μέσα στη μοναρχία ήταν πως δεν ήταν ούτε η ώρα ούτε το μέρος για να μιλήσουν για τέτοια πράγματα, ειδικά σε μια τόσο συναισθηματική στιγμή για όλους τους εμπλεκόμενους».

Τέλος δημοσιεύματα θέλουν τόσο τον William όσο και τον Harry, να βρίσκονται στο κάστρο του Windsor λίγο μετά την κηδεία, με τον πρίγκιπα Κάρολο, ούτως ώστε να συμμετάσχουν σε «οικογενειακή σύνοδο κορυφής». Ακόμη δεν έγινε γνωστό το τι συζητήθηκε αλλά μια πηγή φανέρωσε ότι ξεκίνησαν «δύσκολο και μακρύ καθήκον της μελέτης των συλλυπητήριων επιστολών που εστάλησαν από όλο τον κόσμο».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X