ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το ''How to Get Away with Murder'' επιστρέφει

Ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2014 και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό .Το ''How to Get Away with Murder'' είναι η τρίτη σειρά σε παραγωγή της Shonda Rhimes και διαπρέπει και στα βραβεία αλλά και στα νούμερα τηλεθέασης.

Η Viola Davis υποδύεται την, δικηγόρο και καθηγήτρια νομικής, Annalise Keating που επιλέγει πέντε φοιτητές για να δουλέψουν μαζί της στις διάφορες υποθέσεις που έρχονται στο δρόμο τους, παράλληλα με τις προσωπικές τους υποθέσεις. 

Ο τρίτος κύκλος πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου στο FOX Life για να αρχίσει (σιγά-σιγά) να λύνει ακόμα ένα μυστήριο. Στο φινάλε του δεύτερου κύκλου, ο Wes έμαθε πως ο πατέρας του ζει, τον βρήκε, τον συνάντησε μόνο για να τον δει να πέφτει νεκρός από πυροβολισμό στο κεφάλι. 

Πώς θα εξελιχτεί η ιστόρια; 

Στους ρόλους που αγαπήσαμε, των πέντε φοιτητών, οι Karla Souza, Alfred Enoch, Matt McGorry, Jack Falahee και Aja Naomi King.

Στις 29 Σεπτεμβρίου ξεκινά ο τρίτος κύκλος στο FOX Life και εμείς παίρνουμε θέση με ποπκορν.  Προς το παρόν, δειτε το τρέιλερ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS