ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το iOS 14.5 θα επιτρέπει την αλλαγή της κύριας εφαρμογής μουσικής

Πλέον θα μπορείτε να ορίζεται το Spotify ως την προεπιλεγμένο app αντί του Apple Music

Του Νικόλα Βωνιάτη

Η Apple την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε την έκδοση beta της επερχόμενης ενημέρωσης iOS 14.5 και iPadOS 14.5. Μεταξύ των διαφόρων νέων λειτουργιών είναι και η δυνατότητα που δίνεται στους χρήστες για τον ορισμό της προεπιλεγμένης υπηρεσίας μουσικής για τη Siri.Μεταξύ των επιλογών είναι και η διάσημη εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής Spotify, που πολλοί χρήστες την προτιμούν σε σχέση με το Apple Music.

Έτσι, όταν θα ζητάτε από τη Siri να παίξει ένα τραγούδι στο iOS 14.5, ενδέχεται να σας ζητηθεί να επιλέξετε ποια εφαρμογή θέλετε να χρησιμοποιήσετε (και αν θα είναι η κύρια σας εφαρμογή), σύμφωνα με χρήστες στο Reddit.

Η δυνατότητα να ορίσετε ένα προεπιλεγμένο app μουσικής είναι μια ευπρόσδεκτη κίνηση από πλευράς της Apple, και έρχεται να προστεθεί στις δυνατότητες προεπιλογής κύριων εφαρμογών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και περιήγησης (browser), που έφτασαν με το iOS 14.

Το iOS 14.5 φαίνεται ότι θα είναι γεμάτο με νέες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα χρήσης του Apple Watch για να ξεκλειδώσετε το iPhone σας αντί του Face ID, ενώ ο χρήστης φορά μάσκα, αλλά και την δυνατότητα υποστήριξης για τους μοχλούς των νέων κονσολών PlayStation 5 και XBOX Series X (και S).

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X