ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Το ηχηρό μήνυμα της Melania Trump για τους νέους

H δήλωση της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ

Δέσποινα Άσπρου

Την Τρίτη 21 Ιουλίου, η Πρώτη Κυρία της Αμερικής, Melania Trump, στο πλαίσιο της ετήσιας συνόδου κορυφής τους, συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με το Federal Emergency Management Agency’s (FEMA) της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας της, η Melania φρόντισε να ευχαριστήσει τόσο τον διαχειριστή του συμβουλίου Gaynor, όσο και τα μέλη του και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στους νέους και την σημασία του να είναι πάντα σε εγρήγορση.

Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του Donald Trump είπε: «Ένας από τους κυριότερους πυλώνες της πρωτοβουλίας μου, Be Best, εστιάζει στην ευημερία των παιδιών, η οποία περιλαμβάνει τη σημασία της εκπαίδευσης των νέων από όλα τα υπόβαθρα. Αυτό το Συμβούλιο ενσωματώνει αυτόν τον πυλώνα... Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για τους νέους να μάθουν πώς να αντιδρούν και να αντιμετωπίζουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης".

Για την ιστορία να πούμε πως το εν λόγω συμβούλιο, που δημιουργήθηκε το 2012 έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους νέους της Αμερικής ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης στα σπίτια, τα σχολεία και στις κοινότητές τους. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση