ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Το ηχηρό μήνυμα της Χρύσας Ρώπα για τις καταγγελίες

newsroom must

Η ηθοποιός Χρύσα Ρώπα με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ξεκαθαρίζει τη θέση της και δηλώνει εναντίον των δραστών των επιθέσεων ζητώντας να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι θύτες για όσα έπραξαν.

Η ανάρτηση της Χρύσας Ρώπα:

"Δεν Νοιώθω την παραμικρή ηθική υποχρέωση να Βγω σε κανένα κανάλι σε καμία τηλεοπτική εκπομπή για να δηλώσω την αυτονόητη συμπαράσταση μου στα θύματα σε όλα αυτά τα κορίτσια – αγόρια που είχαν την ατυχία να συναντήσουν αυτά τα κωλόπαιδα, τους ξεφτίλες, τα αρ…δια, τους τσάμπα μάγκες που κρατούσαν το μέτρο της ηθικής, του ταλέντου, της σωστής άποψης, της αλήθειας,. της αντικειμενικότητας, της καλλιτεχνικής γενναιοδωρίας, που ποτέ δεν χρωστούσαν σε κανέναν τίποτα αλλά όλοι τους χρωστούσαν.

Με νοιάζει να φοβούνται αυτά τα καθάρματα που τολμούν να ρίχνουν βιτριόλι στις ζωές αυτών που ξεκινούν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα

Δεν με νοιάζει να καταλάβω γιατί τώρα και γιατί αύριο και γιατί σε μήνες και γιατί σε χρόνια.

Με νοιάζει να μην φοβάται κανείς. Με νοιάζει να φοβούνται αυτά τα καθάρματα που τολμούν να ρίχνουν βιτριόλι στις ζωές αυτών που ξεκινούν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα. Που στήνουν δικό τους ταμείο οι μ@@ά@εςνα εισπράξουν την είσοδο της νέας γενιάς στη σκηνή.

Με πί@@ς και κατεβασμένα παντελόνια και δόλο και δειλία. Και προφανώς αντλούσαν μια ευχαρίστηση με το άρρωστο μυαλό τους αλλά αναρωτιέμαι από που αντλούσαν αυτή την ψευδαίσθησηότι είναι τόσο ισχυροί και ασφαλείς και άτρωτοι και υπερφίαλα παριστάνανε τον μάγκα το σωστό στις τηλεοπτικές εμφανίσεις τους;;;;;;;;''

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση