ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Το κορίτσι του Zara είναι Ελληνίδα

Ποιο είναι το κορίτσι με τα χίλια πρόσωπα;Το κορίτσι που πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Zara. Ένα κορίτσι που γεννήθηκε στην Αθήνα από Ολλανδέζα μητέρα και Έλληνα πατέρα, έχει περπατήσει για όλους τους μεγάλους οίκους έχει φωτογραφηθεί από μεγάλους φωτογράφους και η Ιταλική Vogue έκανε αφιέρωμα σε αυτήν ως τα μοντέλα που πρέπει να κάνουμε “focus”.Αυτή είναι η Ρος Γεωργίου.Ποιος είπε πως η Ελλάδα δεν μπορεί να γεννήσει top models; Η Ros είναι το καλύτερο παράδειγμα.

Η Ρος είναι μόλις 22 χρονών, με έντονο χαρακτηριστικό το πορσελάνινο πρόσωπο της και οι φακίδες της, καταφέρνει να μεταμορφωθεί σε ότι της ζητηθεί. Γι’αυτό και είναι στα καλύτερα μοντέλα παγκοσμίως και όλοι οι οίκοι την ζητάνε για τις καμπάνιες αλλά και τα shows τους. Πολλά όπως αυτά που θα ονειρευόταν κάθε κοπέλα που ασχολείται με τον χώρο του modeling και όλα αυτά που μπαίνουν δικαιωματικά δίπλα από τον τίτλο top model η Ρος τα έχει κατακτήσει.

Έχει περπατήσει στα shows όλων των μεγάλων οίκων σε Παρίσι, Μιλάνο, Λονδίνο και Νέα Υόρκη όπως είναι οι Versace, Sonia Rykiel, Celine, Dries van Noten, Calvin Klein, Αlexander McQueen, Βarbara Bui,Jonathan Saunders, Hermes. Marni, Aquascutum, Jil Sander.Έχει πρωταγωνιστήσει στις καμπάνιες του Marc Jacobs, Louis Vouitton, Acne και Moschino και έχει γίνει εξώφυλλο για τα μεγαλύτερα περιοδικά παγκοσμίως όπως είναι το L’Officiel, Harbers Bazaar, V magazine, Vogue, Amica, Dazed & Confused και Marie Claire. Η Ρος ή Ροζάνα όπως την φωνάζουν οι δικοί της άνθρωποι, ζει το μεγαλύτερο διάστημα στο εξωτερικό αφού η δουλειά της το απαιτεί αλλά λατρεύει την Ελλάδα και της λείπει πολύ. Δεν συγκρίνεται τίποτα με την Ελλάδα λέει η ίδια και δεν χάνει ευκαιρία να μιλάει για την χώρα της όπου κι’αν βρεθεί.

Κι εκεί που ανοίγεις ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά παγκοσμίως η κοιτάς ενθουσιασμένη ένα billboard ένα πρόσωπου σου φαίνεται γνώριμο.Στην συγκεκριμένη περίτπωση, την παγκόσμια καμπάνια του Ζara. Αυτή είναι η Ροζάνα ή αλλιώς Ρος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση