ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το love story του Joe και της Jill Biden... και οι 5 προτάσεις γάμου

Η αποκάλυψη για τον έρωτα του Joe με την Jill

newsroom must

Μπορεί η Jill Biden να ήταν μέχρι πρόσφατα άγνωστη για τους περισσότερους από εμάς, ωστόσο με την διεκδίκηση της προεδρίας από τον Joe Biden, έγινε μια από τις πιο πολυσυζητημένες γυναίκες του πλανήτη. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο δυναμική είναι η παρουσία της και πόσο πολύ δείχνει ο Joe Biden ερωτευμένος μαζί της, αξίζει να κάνουμε ένα throwback και να δούμε το love story τους... που κάθε άλλο παρά συνηθισμένο είναι.

Η αρχή έγινε το 1975 και μάλιστα μετά από προτροπή του αδερφού του Joe. Την περίοδο εκείνη ο νεαρός γερουσιαστής αν και προσπαθούσε να ξεπεράσει την τραγική απώλεια της πρώτης συζύγου του μαζί με την κόρη τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, πήρε την απόφαση να δοκιμάσει μια νέα αρχή. Μετά, λοιπόν, από προτροπή του αδερφού του, ο Joe Biden αποφάσισε να τηλεφωνήσει στην Jill και να της ζητήσει να βγουν. Εκείνη πάντως, μόλις απάντησε το τηλέφωνο, το πρώτο πράγμα που του είπε ήταν: «Πώς βρήκες αυτό τον αριθμό;», ενώ ο Joe Biden χρόνια μετά αποκαλύπτει πως από την πρώτη στιγμή που την συνάντησε ένιωσε να την ερωτεύεται.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dr. Jill Biden (@drbiden) on

Πηγαίνοντας και πάλι πίσω στον χρόνο, όπως αποκάλυψε σε βίντεο στο εθνικό συνέδριο των δημοκρατικών η Jill, αν και για χάρη του Joe ακύρωσε ραντεβού που είχε εκείνο το βράδυ με άλλον, δεν ήταν βέβαιη αν θα προχωρούσαν οι δύο τους

Συγκεκριμένα, η καθηγήτρια και απόφοιτη του πανεπιστημίου του Delaware αποκαλύπτει σε συνέντευξή της: «Ήμουν τελειόφοιτη και έβγαινα με τύπους που φορούσαν τζιν, clogs και T-shirts, εκείνος ήρθε στην πόρτα και φορούσε ένα σπορ παλτό και loafers και σκέφτηκα “Θεέ μου, αυτό το πράγμα δεν πρόκειται ποτέ να δουλέψει, ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια”. Ήταν 9 χρόνια μεγαλύτερός μου! Αλλά βγήκαμε έξω για να δούμε την ταινία A Man and a Woman σε έναν κινηματογράφο στη Φιλαδέλφεια και πραγματικά τα βρήκαμε αμέσως». Η ίδια ενθουσιάστηκε τόσο πολύ στο τέλος, που όταν το ραντεβού τους τελείωσε πήρε τηλέφωνο την μητέρα της για να της πει πως ‘επιτέλους γνώρισε ένα gentleman’.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dr. Jill Biden (@drbiden) on

Από το πρώτο τους ραντεβού και έπειτα, ο Joe αν και λόγω των παιδιών του ήταν δισταχτικός, ήθελε να περνάει μαζί της όσο περισσότερο χρόνο ήταν δυνατό. Χρόνια μετά αποκαλύπτει ωστόσο πως τα πράγματα μεταξύ τους ήταν ευκολότερα όταν δεν υπήρχε η προοπτική του γάμου και για τον λόγο αυτό, περίμενε ένα μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να της γνωρίσει τους γιους του, Hunter και Beau, αλλά επειδή τα πήγαν πολύ καλά εξαρχής, η γνωριμία τους έγινε σύντομα και συχνά τους έπαιρναν μαζί τους όταν έβγαιναν έξω.

Αν και δεν έχουν αποκαλύψει τα πάντα για την σχέση τους, μοιράστηκαν το ότι ο Joe της έκανε 5 φορές πρόταση γάμου! Αναφερόμενη στην κατάσταση αυτή, η Jill διευκρίνισε ότι δίσταζε να πει το «ναι» στην αρχή, εξαιτίας της στενής σχέσης που είχε δημιουργήσει με τους γιους του. «Αγαπούσα τόσο πολύ τα αγόρια. Ήθελα να είμαι σίγουρη ότι θα διαρκούσε για πάντα», ανέφερε. Ωστόσο, και τα παιδιά τη λάτρεψαν τόσο σε βαθμό ένα πρωινό να πουν στον πατέρα τους «Μπαμπά, νομίζουμε πως ήρθε η ώρα να παντρευτούμε τη Jill». Ο γάμος τους, έγινε τελικά, στις 17 Ιουνίου του 1977 στο παρεκκλήσι των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη. Μαζί απέκτησαν μια κόρη, την Ashley Biden.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X