ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το μήνυμα κάτω από τις δημοσιεύσεις των celebs για τις εκλογές

Με τον δικό του τρόπο προσπαθεί και το Instagram να ενημερώσει τους χρήστες

newsroom must

Οι εκλογές στις ΗΠΑ για την ανάδειξη του νέου προέδρου της χώρας όλο και πλησιάζουν και ο προεκλογικός πυρετός ανεβαίνει όλο και περισσότερο. Αυτό που οι περισσότεροι τόσο celebs όσο και πολιτικοί προώθησαν περισσότερο αυτή την φορά ήταν να πείσουν τους Αμερικανούς να ψηφίσουν για να ακουστεί η φωνή τους και το εκλογικό αποτέλεσμα να διαμορφωθεί σωστά και ανάλογα.

Και μάλλον τα κατάφεραν αφού σύμφωνα με το Reuters, ήδη έχουν ψηφίσει 50 εκατομμύρια Αμερικανοί, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ όσον αφορά στην πρόωρη ψήφο. Η πρόωρη ψηφοφορία καταρρίπτει ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ φέτος, καθώς πολλοί ψηφοφόροι προτιμούν να ψηφίσουν νωρίτερα προκειμένου να αποφύγουν τον συνωστισμό την ημέρα των εκλογών.

Με τον δικό του τρόπο προσπαθεί και το Instagram να ενημερώσει τους χρήστες του για τις εκλογές ενώ τις τελευταίες ημέρες έχει λανσάρει και το Κέντρο πληροφοριών ψηφοφορίας.

 

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει στα post των celebs αυτές τις ημέρες ότι ανεβάζουν φωτογραφίες που φαίνονται ότι έχουν ψηφίσει πρόωρα αφήνοντας το δικό τους μήνυμα. Παράλληλα κάτω από την φωτογραφία τους υπάρχει μια ειδοποίηση από το Instagram η οποία γράφει «Για επίσημες πηγές και ενημερώσεις σχετικά με τις Εκλογές των ΗΠΑ 2020, επισκεφτείτε το Κέντρο πληροφοριών για ψηφοφόρους»
Αν το πατήσεις σε μεταφέρει σε μια σελίδα όπου μπορείς να εγγραφείς για να ψηφίσεις, ενημερώνει για την ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου, την πρόωρη ψηφοφορία ενώ δίνει και άλλες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία.

Αυτός είναι ένα τρόπος για το Instagram να παροτρύνει τους χρήστες του να ψηφίσουν ενώ την ίδια ώρα να δίνει έγκυρες πληροφορίες για το πώς να το κάνουν χωρίς να υπάρχει παραπληροφόρηση από τις διάφορες δημοσιεύσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X