ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Το μήνυμα οργής της Ραφαέλλας για τους ασυνείδητους που παρκάρουν σε θέσεις ΑμεΑ

«Χρειάζομαι χώρο κοντά στον προορισμό μου, σε αντίθεση με σένα»

newsroom must

Αγανάκτηση και οργή για όσους παρκάρουν σε θέσεις ΑμεΑ εξέφρασε μέσα από μια ανάρτησή της η Ραφαέλλα, Πρέσβειρα οδικής ασφάλειας.

Στην ανάρτησή της περιγράφει περιστατικό που σημειώθηκε στο κέντρο της Λευκωσίας, δημοσιεύοντας και σχετικές φωτογραφίες, δείχνοντας πόσο δυσκολεύουν την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία, ασυνείδητοι οδηγοί.

Να ευχαριστήσω και δημοσίως τους συμπολίτες μου που με υποχρέωσαν να σπαταλήσω 1 ώρα προσπαθώντας να βρω λύση στην παράνομη στάθμευσή τους σε χώρο στην παλιά Λευκωσία. Να ευχαριστήσω και την Αστυνομία Κύπρου που με άφησε να περιμένω χωρίς αποτέλεσμα και δη την αγενέστατη και απαξιωτική συμπεριφορά αρμόδιου ατόμου στο τηλεφωνικό της κέντρο. Δηλώνω την τεράστια μου απογοήτευση σταθμεύοντας στη μέση ΔΥΟ χωρών στάθμευσης, γιατί ΝΑΙ χρειάζομαι χώρο για να κατεβάσω το αμαξίδιο μου, γιατί ΝΑΙ χρειάζομαι χώρο κοντά στον προορισμό μου, σε αντίθεση με ΣΕΝΑ και ΣΕΝΑ που μάλλον θα μπορούσατε απλά να περπατήσετε 10 λεπτάκια περισσότερο! Επίσης να παρακαλέσω τους ομοϊδεατες φίλους μου να μην τα παρατάνε και να διεκδικούν όσα μας αξίζουν!

 

Να ευχαριστήσω και δημοσίως τους συμπολίτες μου που με υποχρέωσαν να σπαταλήσω 1 ώρα προσπαθώντας να βρω λύση στην...

Posted by Rafaela Miltiadou on Friday, April 9, 2021

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση