ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το must Απριλίου κυκλοφορεί σήμερα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Η Ζωή Δωροθέα Πανά μπορεί να μάς συστήθηκε ως επιδημιολόγος, όμως κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεχωρίσει ως άνθρωπος.

newsroom must

Μετά τις σπουδές της στις ΗΠΑ ο δρόμος της την έφερε στην Κύπρο. Ήρθε στο νησί μας τυχαία πριν ένα χρόνο και τελικά το ένιωσε σαν δεύτερό της σπίτι. Η Ζωή Δωροθέα Πανά μπορεί να μάς συστήθηκε ως επιδημιολόγος, όμως κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεχωρίσει ως άνθρωπος. Τώρα, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τη γυναίκα πίσω από τη γιατρό. 

The Spencers: Από τον Churchill μέχρι την Diana
Πριν από την Diana, ποιος; Μπορεί να γνωρίζεις μόνο την «πριγκίπισσα του λαού», αλλά ο οίκος των Spencer πάει πάνω από πεντακόσια πενήντα χρόνια πίσω και περιλαμβάνει πρόσωπα όπως ο πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Winston Churchill, σε ένα γενεαλογικό δέντρο με αριστοκράτες, εμπόρους και, πλέον, μοντέλα.

Naguib Sawiris: Ο Αιγύπτιος Μίδας που μαθαίνει Kυπριακά
Ένας κροίσος ανάμεσά μας, ο Naguib Sawiris που ξεκίνησε από το βασίλειο της Αιγύπτου και βγήκε σε όλες τις θάλασσες του επιχειρείν ήρθε και στην Κύπρο. Ο Αιγύπτιος Naguib Sawiris, ο οποίος έγινε γνωστός στην Κύπρο από την επένδυσή του στη μαρίνα Αγίας Νάπας, είναι γιος του Onsi Sawiris. Αν μπείτε στο Forbes, θα δείτε δίπλα στο όνομα και τη φωτογραφία του τελευταίου να γράφει 1.1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Το must Απριλίου κυκλοφορεί την Κυριακή 4/4 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση