ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το must Απριλίου κυκλοφόρησε στο iPad

newsroom must

Η πανέμορφη Άντρη Καραντώνη ποζάρει για το νέο τεύχος του must και φωτογραφίζεται με χολυγουντιανό αέρα από τον φωτογράφο Νέαρχο Παναγιώτου. Το cover girl μας αποκαλύπτεται σε μια συνέντευξη από τον Ανδρέα Τέρλα, όπου μιλά για τον σύντροφό της, τις σπουδές της στα παιδαγωγικά, την τηλεόραση και τους στόχους της , ενώ μας δίνει την ευκαιρία να την απολαύσουμε backstage, σε videoclip που ετοιμάστηκε για την ψηφιακή έκδοση του must Απριλίου. 

Η επιστροφή του Μαρίνου Κόνσολου στα ερτζιανά, μας δίνει την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί του για τα νέα του επαγγελματικά βήματα. Ο ζεν πρεμιέ της TV, εξηγεί γιατί προτιμά την εργένικη ζωή, μιλά για τα ταμπού και την απιστία και...δηλώνει φουλ ερωτευμένος! Την ίδια στιγμή με αφορμή την πρεμιέρα της ροκ όπερας Δαίμονες, η Εβελίνα Παπούλια μοιράζεται μαζί μας ιδιαίτερες στιγμές πίσω από τη θεατρικό σανίδι μαζί με την Άννα Βίσση, ενώ μας μιλά για τον ρόλο της ως "αφορισμένη" Λόα, που έκανε τους πάντες να μιλούν για εκείνη.

Το life story του ολυμπιονίκη που συγκλόνισε τον τελευταίο καιρό το παγκόσμιο, Oscar Pistorius, ξεδιπλώνεται μέσα από τις σελίδες του ολοκαίνουργιου τεύχους, ενώ διαβάζουμε με κομμένη την ανάσα τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκαταστροφή του. Διαβάστε ακόμα την υπέροχη ιστορία της Grace Kelly, λίγο πριν την δούμε να ζωντανεύει στον κινηματογράφο από την Nicole Kidman σε μια ταινία που έρχεται για να αναστατώσει το Μονακό.

To σπορ look αναβαθμίζεται με εκρηκτικούς συνδυασμούς και καθορίζει τους νέους κανόνες της μόδας και η fashion editor του περιοδικού φανερά επηρεασμένη από τη νέα τάση μας δείχνει τον τρόπο να την υιοθετήσουμε.

Τέλος, ταξιδέψτε σε Παρίσι, Μιλάνο, Νέα Υόρκη και Λονδίνο με videos από τα catwalks της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013/14 και γευτείτε μεγάλες δόσεις μόδας από τα πρόσφατα fashion weeks, ενημερωθείτε για τα τελευταία gossip και δείτε το street look των μεγαλύτερων fashion icons.

Αυτά και άλλα πολλά στην ψηφιακή έκδοση του must Μαρτίου που κυκλοφορεί στο newsstand του iPad. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση