ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Το must Απριλίου σήμερα στα περίπτερα

Στο εξώφυλλο του νέου must φιλοξενείται η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο Άντρη Καραντώνη. Γυναίκα προσγειωμένη, που ξέρει τα θέλω της και κάνει όνειρα για να τα πετύχει, ποζάρει στο φακό όπως δεν την έχετε ξαναδεί.

Ο πιο περιζήτητος εργένης, Μαρίνος Κόνσολος, που επιστρέφει στα ερτζιανά μέσα από τις συχνότητες του Love FM 100.7, 88.7&108.0, αλλά  και η Έβελίνα Παπούλια μιλούν για τα νέα επαγγελματικά τους βήματα. Αναλύσαμε το νέο φαινόμενο του άντρα-νοικοκυρά και ζήσαμε από κοντά την αναβίωση της παλιάς πόλης της Λευκωσίας… Η Ονασαγόρου -επιτέλους- ξύπνησε!

Το fashion team του must παραθέτει από πρώτο χέρι όλα όσα καθορίζουν τους κανόνες της μόδας γι’ αυτή τη σεζόν, ενώ η beauty editor παρουσιάζει τα πιο αισθησιακά αρώματα αλλά και τις νέες τάσεις στα μαλλιά και στο μακιγιάζ. Απολαύστε  σ’ ένα πεντασέλιδο αφιέρωμα όλα όσα έγιναν στα fashion weeks για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013-’14, παίρνοντας μια γεύση από τι θα φορεθεί τον επόμενο χειμώνα όπως μας τα παρουσίασαν οι πιο διάσημες fashionistas.

Νέες τάσεις, πρόσωπα και ό,τι άλλο θα κάνει την άνοιξή σας πιο ενδιαφέρουσα, θα τα βρείτε στο must Απριλίου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση