ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το must Αυγούστου στο ipad σας

Το must Αυγούστου βρίσκεται ήδη στο newsstand του ipad σας. Διαβάστε το αγαπημένο σας περιοδικό στην ψηφιακή του έκδοση με extra videos, animations και links.

Δείτε τη Γωγώ Αλεξανδρινού όπως δεν την έχετε δει ποτέ! Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών φωτογραφίζεται με καλοκαιρινή διάθεση από τον Χάρη Κυπριανού και μιλά για τoυς λόγους που την έκαναν να παραιτηθεί από το Mega, τη σχέση της με τον Γιώργο Χουλιάρα και τη Χριστιάνα Αριστοτέλους, αλλά και τα νέα της σχέδια. Επίσης, απολαύστε την ενόσω ετοιμάζεται για τη φωτογράφηση στο backstage βίντεο που ετοίμασε η ομάδα του must μόνο για σας. Ακόμη διαβάστε τις συνεντεύξεις των Μιχάλη Μαρίνο και Ελεωνόρας Ζουγανέλη (ακούγοντας και το αγαπημένο της τραγούδι «Τα λέμε»), αλλά και τις τα x-files γύρω από τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Diana. Απολαύστε ένα μοναδικό αφιέρωμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με συνεντεύξεις από τα «δικά» μας παιδιά και tips για να περάσετε ωραία στο πανέμορφο Λονδίνο του 2012.

Οι εμφανίσεις του μήνα, fashion news και ό,τι άλλο θέλετε να γνωρίζετε σας περιμένει να το ανακαλύψετε μέσα από τις σελίδες του τεύχους Αυγούστου. Κι επειδή must χωρίς μόδα δεν γίνεται, το fashion team του περιοδικού συγκέντρωσε τα καλύτερα της αγοράς και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε τα τελευταία σας shopping λίγο πριν τις διακοπές σας. Επιπλέον, απολαύστε extra σελίδες με τα must buy αλλά και βίντεο με τα catwalks που ενέπνευσαν τη fashion editor.

Αυτά και άλλα πολλά μόνο στην ψηφιακή έκδοση του must που θα βρείτε στο newsstand του ipad σας. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X