ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

To must Φεβρουαρίου κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την Kαθημερινή

Όσα πρέπει να δεις και να κάνεις τον Φεβρουάριο, στο νέο τεύχος must

newsroom must

Από την Κρήτη στην Αθήνα και από το ΚΡΗΤΗ TV στον ΣΚΑΪ. Είναι αδιαμφισβήτητα το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν. Βρίσκεται λίγους μήνες στις ζωές μας, κι όμως δεν χρειάζεται συστάσεις. Η αψεγάδιαστη, προσεγμένη εικόνα που βλέπουμε καθημερινά στις οθόνες μας, «κρύβει» μια εκρηκτική ιδιοσυγκρασία και μια δυναμική προσωπικότητα που σπάνια συναντάς πλέον.

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε μια συνέντευξη που μας πάει από τις βασικές συστάσεις στα φλέγοντα θέματα της εποχής και όλα όσα την αφορούν, ξεδιπλώνει διάφορες πτυχές του χαρακτήρα της, αποδεικνύοντας μια και καλή πως τα στερεότυπα και τα καλούπια υπάρχουν για να σπάνε.

Χρίστος Πασάς: «Είμαι συγκινημένος και περήφανος που τα καταφέραμε»
Είναι ο design director σε ένα από τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά γραφεία στον κόσμο, το Zaha Hadid Architects, και πέρυσι αναδείχτηκε ο αρχιτέκτονας της χρονιάς στα The Brit Awards 2020. Ο Χρίστος Πασάς είναι ο Κύπριος στην κορυφή της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής και ο άνθρωπος πίσω από την ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας. Το όραμά του είναι να γίνει η Κύπρος ένας αρχιτεκτονικός παράδεισος με πράσινες και τεχνολογικά προηγμένες πόλεις.

Η πλατεία Ελευθερίας από το παρελθόν
Αν σήμερα μιλάμε για κέντρο της Λευκωσίας, αυτό δεν είναι άλλο από την πρόσφατα ανανεωμένη πλατεία Ελευθερίας, που φέρει την υπογραφή μιας από τις σπουδαιότερες μορφές της σύγχρονης αρχιτεκτονικής στον κόσμο, της Zaha Hadid. Πώς, όμως, φτάσαμε σήμερα, να αναφερόμαστε σε πλατεία Ελευθερίας; Για ένα χώρο ο οποίος ιστορικά δεν υπήρξε ποτέ πλατεία αλλά... γέφυρα; 

Α (hi)story of art
Αιώνες πολιτισμού και κουλτούρας ξεδιπλώνονται μέσα σε έναν χώρο που έχει γίνει συνώνυμο με την τέχνη. Με χιλιάδες εκθέματα από κάθε άκρη του πλανήτη, με τα κυπριακά να αποτελούν μεγάλο σταθμό του, το Metropolitan Museum θεωρείται δικαιωματικά ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου. Πλέον επεκτάθηκε στην εικονική πραγματικότητα, φέρνοντας έτσι την ιστορική διαδρομή της τέχνης στην οθόνη του κινητού μας.

+ Όσα πρέπει να δεις και να κάνεις τον Φεβρουάριο, στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί την Κυριακή 7/2 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση