ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το must Ιουλίου στο newsstand του iPad

newsroom must

Το must Ιουλίου κυκλοφόρησε και στην ψηφιακή του μορφή με όλη την έντυπη ύλη αλλά και πολλά έξτρα.

Η εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου που σάρωσε τα πρόσφατα MAD VMA by Cytamobile Vodafone, φωτογραφίζεται με καλοκαιρινή διάθεση και μιλά για τον πολυσυζητημένο χωρισμό της από τον Τόνυ Μαυρίδη, αλλά και την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον νέο της σύντροφο. Απολαύστε τη «number one» τραγουδίστρια καθώς ποζάρει στο φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη σε βίντεο που ετοιμάστηκε ειδικά για το τεύχος του περιοδικού στο iPad, αλλά και σε έξτρα φωτογραφίες.

Μια φωτογραφία της Charlene Wittstock με τον υποτιθέμενο εραστή της ήταν αρκετή για να ακουστούν οι φήμες περί χωρισμού της από τον Πρίγκιπα Αλβέρτο. Διαβάστε την ιστορία της «θλιμμένης» πριγκίπισσας του Μονακό και θυμηθείτε το γάμο της που άλλο από χαρούμενος ήταν σε βίντεο που θα βρείτε στις σελίδες του θέματος.

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ του National Geographic, "The ’80s: The Decade That Made Us", αναβιώνουμε τη δεκαετία που επέστρεψε στη ζωή μας δριμύτερη. Θυμόμαστε όλα και όλους αυτούς που άφησαν εποχή, με τη συνοδεία της μουσικής -ποιας άλλης- της βασίλισσας των ’80s και όχι μόνο, Madonna.

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν χαλαρώνουμε τρώγοντας ποπ κορν και απολαμβάνοντας μια καλή ταινία στον κινηματογράφο. Δείτε τα τρέιλερ των «Chinese Zodiac», «The Wolverine» και «The Lone Ranger» που κάνουν πρεμιέρα τον Ιούλιο.

Ο άνθρωπος που όλοι συγκρίνουν με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και ο νικητής του βραβείου Τραγούδι της Χρονιάς στα βραβεία του MAD, Κωνσταντίνος Αργυρός, κερδίζει συνεχώς έδαφος στη μουσική βιομηχανία. Διαβάστε για το «the next big thing» της ελληνικής δισκογραφίας, βλέποντας παράλληλα και το βιντεοκλίπ του για το τραγούδι «Παιδί γενναίο».

Τέλος, η ομάδα μόδας του περιοδικού συγκέντρωσε για σας ό,τι πιο καινούργιο και trendy κυκλοφορεί στην αγορά και σας το παρουσιάζει. Παρακολουθήστε ποια σόου ενέπνευσαν την fashion editor για αυτό το μήνα, όπως και το σόου του οίκου Chanel για το Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013-’14 για να μπείτε στο πνεύμα της επόμενης σεζόν.

Αυτά και άλλα πολλά θα βρείτε στις σελίδες της ψηφιακής έκδοσης του must Ιουλίου, που κυκλοφορεί στο newsstand του iPad.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X