ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Το μυστήριο του μεταλλικού μονόλιθου που βρέθηκε στην Γιούτα

Το... installation που δεν ξέρει κανείς από που προήλθε

Μια πτήση ρουτίνας προς την Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών κατέληξε να ανακαλύπτει κάτι πρωτόγνωρο και να προκαλεί το ενδιαφέρον όλου του κόσμου. 

Όταν πριν μερικές μέρες αξιωματικοί της περιοχής απογειώθηκαν με ελικόπτερο για να βοηθήσουν το τμήμα Πόρων Άγριας Ζωής, εντόπισαν κάτι που δεν περίμεναν, αλλά και που δεν είχαν (ούτε έχουν ακόμα) ιδέα για το τι είναι. Πρόκειται για έναν μεταλλικό μονόλιθο, ύψους 4 μέτρων, που στέκεται κάθετα στο έδαφος. Σύμφωνα με τον πιλότο, δεν φαίνεται να έχει πέσει εκεί αλλά να έχει στηθεί από κάποιον, με φανερή παραπομπή στην ταινία ''2001: Space Odyssey'' του 1968, όπου εμφανιζόταν ένας μαύρος μονόλιθος.

Οι επικρατέστερες θεωρίες θέλουν τον μονόλιθο να έχει τοποθετηθεί εκεί από κάποιον καλλιτέχνη. Αν όντως ισχύει αυτό, η εγκατάσταση έργων τέχνης ή οποιωνδήποτε δομών είναι παράνομη, και γι' αυτό μάλλον δεν έχει βγει μπροστά ο υπεύθυνος αυτού του παράξενου έργου. Άγνωστη, επίσης, παραμένει και η ακριβής τοποθεσία, έτσι ώστε να μην προσελκύσει ούτε κοινό που σπεύδει να φωτογραφίσει το θέαμα, αλλά ούτε και φαν της κλασικής ταινίας του Stanley Kubrick.


O μονόλιθος, σε σύγκριση με δύο αξιωματικούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
viral  |  γιούτα  |  installation  |  ταινίες  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση