ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Το νέο τεύχος του MAN μαζί με την Καθημερινή

Στο νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΝ μάθετε ποιοι είναι οι φετινοί υποψήφιοι της χρονιάς για τα Johnnie Walker Man of the Year Awards, μιας χρονιάς που είχε περισσότερες από μια προκλήσεις να αντιμετωπίσει. Από την άλλη, μέσα από τις αναταράξεις προκύπτει η Αριστεία και την οποία εμείς βραβεύουμε.

Η Kim kardashian μας αποδεικνύει πως πίσω από την ίδια κρύβεται μια τεράστια βιομηχανία που μετράει πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Πίσω από κάθε δυναμικό άντρα λένε, κρύβεται μια ακόμη πιο δυναμική γυναίκα. Πολλά τα παραδείγματα της ιστορίας που επιβεβαιώνουν το ρητό, αναρίθμητα στην Πάφο της Μαρίας Σολωμονίδου.

Το FACELIFT των Κυπριακών Τραπεζών. Οι κυπριακές τράπεζες δεν είναι αυτό που ξέραμε. Η σύνθεση άλλαξε, πρόσωπα ήρθαν κι έφυγαν και το τραπεζικό σύστημα ακολούθησε ακριβώς την πορεία του ποδοσφαίρου.

Ακόμη τα Mille Miglia του Λάπο Ελκάν, ένας από τους άντρες για τους οποίους μιλάει η Ευρώπη, εγγονός του Τζιάνι Αννιέλι, περιβόητος party goer και βιολογικός χαμαιλέοντας που έπιασε τη ζωή από τα κέρατα όταν πήγε να τη χάσει.

Μαζί τα περιοδικά Beautiful People, K SPORTS, o έκτος τόμος «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης,» από την σειρά ΗΓΕΤΕΣ και το επίσημο περιοδικό της ταινίας «ΟΙ ΥΠΕΡ ΕΞΙ» της Disney με μόνο 3.90 ευρώ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση