ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Το Netflix θα δώσει 18 εκατομμύρια ευρώ στον David Beckham

Αυτά προβλέπει η «χρυσή» συμφωνία

Ριάνα Στυλιανού

Ο David Beckham υπέγραψε χρυσή συμφωνία αξίας περίπου 18 εκατ. ευρώ με το Netflix για ντοκιμαντέρ με τη ζωή του. Αυτό το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει προσωπικές στιγμές από την οικογένεια Bechkam, όπως εικόνες από γενέθλια, γιορτές Χριστουγέννων και άλλες οικογενειακές εκδηλώσεις, που μέχρι σήμερα δεν έχουν προβληθεί στα social media.

Μέσα από αυτό, θα δούμε την πορεία του άσσου του ποδοσφαίρου από τα αρχικά στάδια της καριέρας του, μέσα από αφηγήσεις φίλων, συγγενών και συμπαικτών του αλλά και συνεντεύξεις και σχόλια των τεσσάρων παιδιών του.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις

Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο του ντοκιμαντέρ, που μέχρι στιγμής ό τίτλος του είναι ακόμα άγνωστος, θα προβάλει τον έρωτα του David με την σύζυγό του Victoria. «Θα αποτελέσει μια μεγάλη επιτυχία για το Netflix καθώς θα παρουσιαστεί μια διαφορετική πλευρά του David την οποία οι περισσότεροι δεν έχουν ευκαιρία να δουν» δήλωσε στη Sun πηγή με γνώση της συμφωνίας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το στοιχείο που κάνει το ντοκιμαντέρ επιτυχία, είναι η αρχειοθέτηση της οικογένειας Beckham. «Έχουν υλικό από όλη την καριέρα του David: έχουν αποκόμματα εφημερίδων, εικόνες από τα σχολικά του χρόνια, παλαιές φωτογραφίες από τις πρώτες του ομάδες».

H πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ ωστόσο, δεν αναμένεται πριν το 2022, οπόταν οι φαν του ποδοσφαιριστή θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι αυτό να είναι διαθέσιμο για προβολή, αποκλειστικά στο Netflix.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση