ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Το ντύσιμο του Αβέρωφ μας θυμίζει κάτι από George Clooney

Δείτε την φωτογραφία

newsroom must

Είτε συμφωνείτε με τις πολιτικές πεποιθήσεις του Αβέρωφ Νεοφύτου, είτε όχι, θα πρέπει να παραδεχτείτε πως ο ίδιος αποτελεί μία προσωπικότητα που απασχολεί συχνά με τις αναρτήσεις του..

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, ο οποίος ίσως να μην αναρτά σε καθημερινή βάση φωτογραφίες του στα κοινωνικά δίκτυα, φροντίζει να κρατάει updated το profle του και να μας δείχνει εκτός από στιγμές στην πολιτική του καριέρα και στιγμές από την ιδιωτική του ζωή. Ο ίδιος άλλωστε, διαθέτει ένα από τα εντυπωσιακότερα profiles στο Instagram όσο αφορά τους πολιτικούς του νησιού μας.

Χθες μάλιστα, Σάββατο 18 Ιανουαρίου, ο Κύπριος πολιτικός θέλοντας να ευχηθεί καλό Σαββατοκύριακο έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση. Ο ίδιος πόζαρε με φόντο του το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και έγραψε: ''Ήρεμη ή φουρτουνιασμένη πάντα σε ηρεμεί... Καλό Σαββατοκύριακο''.

Κοιτάζοντας την φωτογραφία του Αβέρωφ Νεοφύτου, όλοι σκεφτήκαμε το ίδιο: Ο Κύπριος πολιτικός μας θυμίζει τον George Clooney ως προς τις ενδυματολογικές του επιλογές. Αν δεν έχετε δει ακόμη την εικόνα, δείτε την και είμαστε βέβαιοι πως και εσείς θα έχετε την ίδια άποψη με εμάς.

 
 
 
View this post on Instagram

Ήρεμη ή φουρτουνιασμένη πάντα σε ηρεμεί. Καλό Σαββατοκυρίακο.

A post shared by Averof Neofytou (@averofcy) on


O George Clooney δίκαια θεωρείται ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Hollywood

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση