ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το πάρτι εγκαινίων του Mathis by The Sea με Αντώνη Ρέμο και Έλενα Παπαρίζου

Ένα υπέροχο πάρτι που πραγματοποιήθηκε με αφορμή το νέο εστιατόριο του Parklane, Mathis by The Sea

newsroom must

Το πάρτι εγκαινίων του Mathis by The Sea, του νέου εστιατορίου του ξενοδοχείου Parklane, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 19 Ιουνίου με παρουσιάστρια την Έβελυν Καζαντζόγλου η οποία εντυπωσίασε με την εμφάνισή της για ακόμα μία φορά.

Με ένα λαμπερό και γεμάτο από ενέργεια πάρτι, γιόρτασαν τα εγκαίνια του εστιατορίου με εκλεκτούς προσκεκλημένους οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα διάφορα πιάτα που προσφέρονται στο εστιατόριο με τα χαρακτηριστικά του Chef Reto Mathis να συνδυάζουν τρούφα και χαβιάρι.





Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Αντώνη Ρέμο και την Έλενα Παπαρίζου, οι οποίοι ανέλαβαν τη διασκέδαση του πάρτι ερμηνεύοντας υπέροχα τραγούδια και μεγάλες επιτυχίες.





Επι ευκαιρίας των γενεθλίων του Αντώνη Ρέμου, το ξενοδοχείο επιφύλασσε έκπληξη στον τραγουδιστή, μία εξαόροφη τούρτα και η Έλενα Παπαρίζου με τους καλεσμένους, του τραγούδησαν το "Happy Birthday".





Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Τάσος Τρύφωνος, η Σούλα Λιάκου, ο Γιώργος Βρεττός, η Ιωάννα Μπέλλα, η Ραμόνα Φίλιπ, ο Χριστόφορος Τορναρίτης, ο Κόδρος Πηλακούτας με τη σύντροφό του, η Στάλω Βασιλοπούλου, η Στέλλα Ζαβρού, η Άντρεα Λόρδου, ο Ράι Χριστοφόρου, η Σουζάνα Πασεινίδου, η Τροοδία Γιωργαλλίδης, ο Χρίστος Αρτεμίου, η Μαρία Κορέλλη, ο Αντρέας Τρισβέης, η Τάνια Γέραλη, ο Βαλεντίνο Νικολάου, ο Παναγιώτης Ασσιώτης, ο Κωνσταντίνος Κάγκας, ο Mike Ορφανίδης, η Χρυσταλλένη Πουλλή κ.ά. 

Από τις πιο μαγευτικές πλαγιές του St Moritz, ο Chef Reto Mathis επέλεξε το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, για να αποκαλύψει τις γευστικές και εντυπωσιακές εκπλήξεις του. Με την μοναδική εμπειρία του να διοικεί τα πιο διακεκριμένα εστιατόρια υψηλής κουζίνας στην Ελβετία, επιμελείται τα μενού του, με μεγάλη δεξιότητα και υπέροχους συνδυασμούς όπως την τρούφα και το χαβιάρι.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X