ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το 'Πρωινό' απαντά στις κατηγορίες του Γιώργου Θεοφάνους

Μετά την ανάρτηση του στο Instagram.

newsroom must

Μετά την γεμάτη οργή και αγανάκτηση σε ανάρτηση του Γιώργου Θεοφάνους για fake ρεπορτάζ από την μεριά του ''Πρωινού'', η ομάδα της εκπομπής θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να τοποθετηθεί σχετικά.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση του και να απαντήσει στον Γιώργο Θεοφάνους κατά την διάρκεια της εκπομπής.

«Πάμε να ξεκινήσουμε με τον Τριαντάφυλλο γιατί είπαμε χθες κάτι, είπες εσύ Τάσο και τσαντίστηκε ο Θεοφάνους και μας έχει καθυβρίσει και δικαίως. Δημιουργούμε εντυπώσεις χωρίς λόγος.

Ο Θεοφάνους, είναι λίγο εύθικτος, παρόλο που εμένα είναι φίλος μου, εμένα μου έστειλε ένα μήνυμα λίγο έντονο, εγώ δεν κατάλαβα, μετά κατάλαβα ότι έχει τσαντιστεί. Αν δεν έχει γίνει η πρόταση και το είπαμε εμείς από το στομάχι μας, δικαίως τσαντίστηκε. Πήραμε να τον ρωτήσουμε; Σιγά το ένα, σιγά το άλλο, δεν είναι ωραία η εικόνα αυτή που βγάζουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος ήταν αυτός που παρουσίασε την συγκεκριμένη πληροφορία στο «Πρωινό»:

Δεν απολογούμαι είχα μία πληροφορία για δύο μαγαζιά, στην μία έπεσα μέσα. Η δεύτερη πληροφορία είχε να κάνει με τους συνθέτες που μπορεί να μην είναι και σωστή, δεν είναι τόσο μείζον θέμα», είπε ο δημοσιογράφος. 

Να θυμίσουμε παρακάτω το post του Θεοφάνους για το Πρωινό:

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by George Theofanous (@theofanousg)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X