ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Μάς δείχνει τις αλλαγές στο σώμα της από την εγκυμοσύνη.

Θέλοντας να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για τις πανέμορφες ευχές που της στέλνει με αφορμή την γέννηση του δεύτερού της παιδιού με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου, αναρτά ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια, ως γνωστόν αγαπά πολύ την αμεσότητα που της δίνει η πλατφόρμα, και με κάθε ευκαιρία μοιράζεται κομμάτια από την προσωπική της ζωή αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια εκεί. Με αφορμή λοιπόν την 1 εβδομάδα μετά την γέννηση της κόρης της, η Αθηνά, δείχνει στον κόσμο τις αλλαγές στο σώμα της και στέλνει τις ευχαριστίες της μέσα από την λεζάντα.

Χαρακτηριστικά η ίδια γράφει «Πριν από μια ακριβώς εβδομάδα τέτοια ώρα πλησίαζε η «μεγάλη έξοδος» της πριγκίπισσας μου! Πόσο μαγικό ταξίδι η εγκυμοσύνη και ο τοκετός όταν δεν παρουσιάζεις προβλήματα και δόξα τω Θεώ ήμουν πολύ τυχερή και σε αυτήν μου την εγκυμοσύνη! Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία. Εύχομαι σε κάθε γυναίκα όποτε και εάν το επιθυμεί να το ζήσει και στέλνω όλη μου την αγάπη και την στήριξη στις νέες μανούλες που σε αυτή την φάση καταλαβαινόμαστε όσο τίποτα άλλο. Και τώρα να ‘μαστε μια εβδομάδα μετά..».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Ενώ, να θυμίσουμε ότι, στο πρώτο βίντεο μετά την γέννα είχε αναφέρει «Γεια σας! Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι πάρα πολύ καλά, το μωρό είναι πάρα πολύ καλά. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να με ακολουθεί και να μην μου έχει στείλει μήνυμα. Ειλικρινά νιώθω τέτοια ευγνωμοσύνη. Όλα πήγαν τέλεια. Είχα φανταστικό τοκετό. Να είναι καλά ο γιατρούς μου και η μαία μου. Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις ευχούλες σας. Θα τις διαβάσω όλες, θα απαντήσω σε όσες περισσότερες μπορώ, γιατί ο χρόνος είναι πολύ λίγος με δύο παιδιά στο σπίτι. Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ. Μεγάλο φιλί από εμένα».

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ