ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το πρώτο βίντεο της Rachel μετά την αποχώρηση και το μήνυμά της

Τα σχόλια που δέχεται και η νέα της γνωριμία με το κοινό

newsroom must

Μπορεί εμείς να σχολιάζουμε τα όσα συμβαίνουν στο GNTM κάθε εβδομάδα και να έχουμε σχηματίσει μια συγκεκριμένη εικόνα για κάποια άτομα όπως σίγουρα στην τηλεόραση τα πράγματα αλλάζουν και ίσως αυτό που βλέπουμε να μην έχει καμία σχέση με τη πραγματικότητα.

Η Rachel από την πρώτη ημέρα μέσα στο παιχνίδι έδειξε ότι διψούσε για αίμα ενώ δεν την ένοιαζε να σχολιάσει τους συμπαίχτες της με αρνητικό τρόπο. Παρόλα αυτά μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας έστειλε το πρώτο δικό της μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram και πραγματικά μοιάζει με άλλο άνθρωπο.

Με μια εύθυμη διάθεση και όλο χιούμορ η Rachel μίλησε για την πορεία της στον διαγωνισμό αναγνώρισε στους συμπαίχτες της ότι άντεξαν να ζουν μαζί της δυόμιση μήνες αφού είναι αρκετά δύσκολη και τρόλαρε πολλές φορές τον εαυτό της τόσο για το γεγονός ότι έφτασε στην τελική δεκάδα όσο και για πράγματα που θέλει να κάνει στο μέλλον σαν μοντέλο. Φυσικά μίλησε και για τα σχόλια που δέχτηκε τα οποία όπως αποκάλυψε τα περισσότερα είναι αρνητικά ενώ στο τέλος έριξε και μια ατάκα από το τραγούδι της που έγινε viral «καυτά φιλιά»

 
 
 
View this post on Instagram

Λοιπον , τα περισσοτερα τα ειπα στο βιντεο οποτε δεν θα πλατιασσω για αλλη μια φορα....Αυτο ομως που δεν ειπα και θα ηθελα να τονισω ειναι ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για τους ανθρωπους πισω απο τις καμερες που ηταν διπλα σε ολους και χωρις αυτους δεν θα καναμε δουλιτσα ! Ευγνωμων για ολα ! @vickykaya_ @angelosbratis @genevievevv @skoulos @yiorgoskaravas_official @stavroolaki @katianalag @vourmanos @johada13 @giannis_mikros @lnafsika @afroditi.vo @vasvouts @alekos_nikolaou @stefanos_mystakidis @_kopeli_ @katerinapappaki @themis_mertiris @hope_pap @vinaneofotistou @olia_likou @dimitris_belitsis @gntmgr @starchanneltv

A post shared by Theodora Rachel (@theodorarachel_) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Rachel  |  GNTM  |  μήνυμα  |  πρώτο  |  βίντεο  |  σχόλια  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X