ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Το ραντεβού στα τυφλά και άλλα 7 πράγματα που μάθαμε για τον σύζυγο της Kamala Harris

Ποιος είναι ο Doug Emhoff;

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως η επιλογή της Kamala Harris για τη θέση της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, στην περίπτωση που ο Joe Biden εκλεγεί πρόεδρος της χώρας, προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον στα ΜΜΕ και από την πρώτη στιγμή όλοι έσπευσαν να μάθουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν για την ιδιαίτερα υποσχόμενη αυτή γυναίκα. Λίγες μέρες μετά, το ενδιαφέρον στράφηκε και στον σύζυγό της το εθιμοτυπικό στις ΗΠΑ θέλει οι σύζυγοι του Προέδρου, αλλά και του Αντιπροέδρου στον Λευκό Οίκο να έχουν ενεργό δράση τόσο στα πολιτικά δρώμενα, όσο και στα πολιτιστικά. Δείτε στην συνέχεια 8 πράγματα που μάθαμε για τον Doug Emhoff.

1.O Doug Emhoff είναι ο μεγαλύτερος και ο πιο έμπιστος οπαδός της Kamala Harris. Λέγεται ότι βρίσκεται στο πλευρό της διαρκώς και την υποστηρίζει σε κάθε δύσκολη ή εύκολη στιγμή.

2.Είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος δικηγόρος και επιχειρηματίας. Πιο συγκεκριμένα, εργάζεται σε μια πολυεθνική εταιρία νομικών και πνευματικών υποθέσεων και λόγω της δουλειάς του ζει μεταξύ Καλιφόρνιας και Ουάσιγκτον.

3.Στα μέσα των '90s έκανε τους πάντες να μιλάνε γι' αυτόν εξαιτίας του ότι εκπροσώπησε μια εταιρεία ενοικίασης βίντεο σε μια λογιστική διαμάχη με την Fox.

4.Για μεγάλο διάστημα πριν καταλήξει στην DLA Piper, είχε την δική του νομική εταιρεία.

5.Έχει δύο παιδιά από τον προηγούμενό του γάμο - τα οποία έχουν εξαιρετικές σχέσεις με την Kamala.

6.H πρώτη γνωριμία με την Kamala έγινε το 2013, όταν ένας κοινός τους φίλος του κανόνισε ραντεβού στα τυφλά.

7.Είναι παντρεμένος με την Kamala από το 2014. Η τελετή του γάμου τους έγινε σε στενό κύκλο στη Σάντα Μπάρμπαρα.

8.Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, το ζευγάρι έγραψε τους όρκους μόνο του, ενώ η ανιψιά της Kamala απήγγειλε το ποίημα «Το άγγιγμα του Αγγέλου» της Μάγια Αγγέλου, με την αδερφή του γαμπρού να αναλαμβάνει ρόλο «δικαστή» που επισημοποίησε τα δεσμά του γάμου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση