ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Το ''Scandal'' ρίχνει αυλαία μετά από εφτά κύκλους

Ήταν η σειρά που μας έβαλε μέσα στην πολιτική σκηνή της Αμερικής, μέσω τις εταιρείας διαχείρισης κρίσεων Olivia Pope & Associates. Εθιστήκαμε στα σκάνδαλα, ερωτευτήκαμε την Kerry Washington ως Olivia Pope και τώρα ετοιμαζόμαστε να πούμε το μεγάλο ''αντίο'' αφού το ''Scandal'' κλείνει τον κύκλο του. 

Μέσα από μια σειρά από tweets η Shonda Rhimes, δημιουργός και παραγωγός της σειράς, τίμησε την επιτυχημένη σειρά ενώ ενημέρωνε τους ακόλουθους της για το πώς εξελίσσονται τα τελευταία γυρίσματα. 

Λίγο πριν την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, η Rhimes δημοσίευσε ένα throwback από την πρώτη μέρα γυρισμάτων, με την Katie Lowes (που υποδύεαι την Quinn) στα παρασκήνια του πρώτου επεισοδίου. 

''Πρώτη μέρα του πιλότου του ''Scandal''. Η πρώτη σκηνή που γυρίσαμε. Η Quinn Perkins πάει στο νοσοκομείο να δει την Amanda Tanner. Δείτε το χαμόγελο της Katie. Το ίδιο χαμόγελο εφτά σεζόν αργότερα''. 

Τέλος, ανακοίνωε το τέλος των γυρισμάτων: ''Και έκλεισε το ''Scandal''. Πολλά δάκρια, πολλή αγάπη. Για πάντα ευγνώμων για κάθε δευτερόλεπτο'' πριν ανεβάσει την πιο πάνω φωτογραφία του σκηνικού, συμπληρώνοντας: ''Αυτό ήταν το τέλος της σειράς. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη. Εδώ βλέπετε πλάνο από το μπαλκόνι Truman, που φτιάχτηκε από το καταπληκτικό συνεργείο μας. Ευχαριστώ στον κάθε ένα ξεχωριστά που βοήθησε να αποκτήσει ζωή αυτό το σόου''. 

To μεγάλο φινάλε του ''Scandal'' θα προβληθεί 19 Απριλίου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση