ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το σχόλιο της Αμαλίας Κωστοπούλου για τον γάμο της μητέρας της

Δέσποινα Άσπρου

Όπως γνωρίζετε την Κυριακή 16 Ιουνίου, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ιδιαίτερα κλειστή τελετή που περιλάμβανε περίπου 100 καλεσμένους και σαφώς πολλά χαμόγελα ευτυχίας.

Λίγο μετά την λαμπερή τελετή, το ζευγάρι δεν μπόρεσε να μην αναρτήσει μερικές εικόνες του στο Instagram.  Από την μια, η Τζένη δημοσίευσε μια εικόνα στην οποία οι δυο τους χαμογελάνε και περιορίστηκε απλώς να γράψει "Σ' αγαπώ!", ενώ από την άλλη ο Βασίλης δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία οι δυο τους κρατιούνται αγκαλιά και η λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία ήταν η φράση "η γυναίκα μου".

Και μπορεί και οι δυο φωτογραφίες να ήταν εξίσουν εντυπωσιακές, ωστόσο αυτή του Βασίλη κατάφερε να τραβήξει ακόμη περισσότερο την προσοχή μας, μιας και την σχολίασε η κόρη της Τζένης, Αμαλία Κωστοπούλου. Βάζοντας τρεις καρδούλες, η Αμαλία έδειξε για άλλη μια φορά την έγκρισή της στον νέο γάμο της μαμάς της. Το σχόλιο βέβαια δεν μας κάνει καμία εντύπωση, μιας και όπως είναι γνωστό, όλα τα παιδιά της Τζένης είναι στο πλευρό της μαμάς τους και επιθυμούν απλώς να είναι ευτυχισμένη.

Δείτε τις εικόνες που ανήρτησε το ζευγάρι και το σχόλιο της Αμαλίας Κωστοπούλου:

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Τζένη Μπαλατσινού

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Βασίλης Κικίλιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ο γάμος Μπαλατσινού-Κικίλια μέσα από φωτογραφίες

Τι είπε ο Κωστόπουλος για το γάμο Κικίλια – Μπαλατσινού;

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X