ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Κλείνει νοσοκομείο στην Wuhan και οι γιατροί το γιορτάζουν

Δείτε το συγκινητικό βίντεο

H πόλη της Wuhan στην Κίνα από όπου ξεκίνησε και ο κορωνοϊός μετά από 50 ημέρες καραντίνα γιορτάζει το κλείσιμο του τελευταίο προσωρινού νοσοκομείου που χτίστηκε για την αντιμετώπιση της επιδημίας.

Ο Xi Jinping πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας δήλωσε ότι «είναι υπό έλεγχο η επιδημία στη Wuhan. Τα πρώτα αποτελέσματα εξασφαλίστηκαν με την σταθεροποίηση της κατάστασης και την ανάρρωση πολλούς πληγέντων»

Το τελευταίο 24ωρο μόλις 19 νέα κρούσματα αναφέρθηκαν, που σε σύγκριση με τους αριθμούς που υπήρχαν πριν 56 εκατομμύρια κάτοικοι τεθούν σε καραντίνα, δείχνει πόσο δραστικά έχουν μειωθεί οι αριθμοί.

Για να το γιορτάσουν λοιπόν γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου, ανέβασαν ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου στο οποίο αφαιρούν επιτέλους τις μάσκες τους και χαμογελώντας στην κάμερα.

Το μήνυμα αισιοδοξίας που περνάνε σε όλο τον κόσμο είναι πραγματικά συγκινητικό και ελπίζουμε σύντομα και οι δικοί μας γιατροί και νοσηλευτές να πετάξουν τις μάσκες τους και ο κόσμος να επιστρέψει πίσω στην καθημερινότητά του. Μέχρι τότε μένουμε σπίτι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση