ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Το συγκινητικό βίντεο με την κόρη του Floyd

«Ο πατέρας μου άλλαξε τον κόσμο»

Η ιστορία της δολοφονίας του George Floyd έχει συγκλονίσει το παγκόσμιο με τον κόσμο να είναι εξαγριωμένος και να ζητάει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Η αστυνομική βία πρέπει να σταματήσει!

Σε ένα νέο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου βλέπουμε την 6χρονη κόρη του George Floyd να χαμογελάει και να μιλάει για τον πατέρα της.

Το βίντεο που συγκινεί τους πάντες δείχνει την μικρή Gianna Floyd να κάθετε στους ώμους του πρώην παίχτη του NBA Stephen Jackson.
Χαμογελώντας του λέει πως «Ο πατέρας μου άλλαξε τον κόσμο». Στην συνέχεια ο Jackson επαναλαμβάνει την φράση.

Ο πρώην άσσος της καλαθόσφαιρας ο οποίος ήταν φίλος του Floyd δήλωσε ότι πρόκειται να στηρίξει την μικρή τώρα που ο πατέρας της δεν μπορεί σύμφωνα με το CBS News.

 
 
 
View this post on Instagram

Never lose that smile Gianna, never Always remember your daddy changed the world‼️ #georgefloyd #giannafloyd #minneapolis

A post shared by L.Chris Stewart Esq (@chrisstewart_esq_) on

Για 8η ημέρα συνεχίζουν οι διαμαρτυρίες σε ολόκληρη την Αμερική.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη την Τρίτη το βράδυ η μητέρα της μικρής Gianna, Roxie Washington ζήτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη.
Με δάκρυα στα μάτια η Roxie μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τον θάνατο του Floyd τονίζοντας ότι «Στο τέλος της ημέρας ο καθένας επιστρέφει στο σπίτι του και την οικογένειά του. Η Gianna όμως δεν έχει πατέρα»

«Δεν θα την δει ποτέ να μεγαλώνει να παίρνει πτυχίο. Δεν θα την συνοδεύσει ποτέ στον γάμο της. Αν έχει κάποιο πρόβλημα και χρειάζεται τον πατέρα της, δεν μπορεί να τον έχει πια»

Απαντώντας ο Jackson δήλωσε ότι «Είναι πολλά αυτά που θα της λείψουν αλλά εγώ θα είμαι εκεί, θα την συνοδεύσω εγώ στην εκκλησία για τον γάμο της. Θα είμαι εδώ για εκείνη, θα σκουπίζω τα δάκρυά σου. Θα είμαι εδώ και για εσένα και για την Gigi. Μπορεί ο Floyd να μην είναι εδώ όμως εγώ είμαι εδώ για να φέρω την δικαιοσύνη για τον ‘’αδελφό’’ μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gigi  |  George Floyd  |  Κόρη  |  βίντεο  |  Gianna Floyd  |  Stephen Jackson  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση