ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το συντηρητικό Fox News έκοψε στον αέρα την εκπρόσωπο του Trump

Η ήττα του Προέδρου απομακρύνει από κοντά του το κανάλι που τον στήριξε.

Η διάρρηξη της θερμής σχέσης του μεγάλου ειδησεογραφικού δικτύου των ΗΠΑ, Fox News, με το στρατόπεδο του Προέδρου Trump φαίνεται οριστική, μετά και το επεισόδιο που σημειώθηκε τη Δευτέρα όταν κόπηκε στον αέρα η ενημέρωση από την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου όταν επικαλέστηκε ότι οι Δημοκρατικοί είναι υπέρ της νοθείας.

Το βράδυ της Δευτέρας η αμφιλεγόμενη Kayleigh McEnany άρχισε να λέει σε πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου εκ μέρους του Donald Trump ότι αμφισβητούνται από την εκστρατεία του Προέδρου τα αποτελέσματα των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου και έχει αρχίσει η δικαστική τους διερεύνηση.

Όταν όμως άρχισε να κατηγορεί το Δημοκρατικό Κόμμα ότι καλωσορίζει τη νοθεία και την παράνομη ψηφοφορία, το Fox News διέκοψε τη ζωντανή μετάδοση της συνέντευξης Τύπου, με τον παρουσιαστή του συντηρητικού καναλιού, Neil Cavuto, να απορρίπτει τους ισχυρισμούς της Kayleigh McEnany.

«Ω, ω, ω, νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι εδώ,» φώναξε ο δημοσιογράφος, «αν δεν έχει περισσότερες λεπτομέρειες να τα στηρίξει αυτά, εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω να σας τα μεταδίδω».

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ των εκλογών της περασμένης Τρίτης το Fox News, μέγας υποστηρικτής του Προέδρου Trump εδώ και πέντε τουλάχιστον χρόνια, έσπευσε προς έκπληξη πολλών να κρίνει ότι ο Πρόεδρος έχασε την εκλογή στην πολιτεία της Αριζόνα -όπου ακόμη και σήμερα ο τελικός νικητής παραμένει τυπικά άγνωστος- με αποτέλεσμα οι οπαδοί των Ρεπουμπλικάνων να φωνάζουν εκεί ότι «το Fox News είναι απαίσιο».

Η Kayleigh McEnany είχε προκαλέσει πλήθος αρνητικών σχολίων στις αρχές Οκτωβρίου όταν επέλεξε να πάει μπροστά στους δημοσιογράφους να τους μιλήσει χωρίς μάσκα την ώρα που ο Λευκός Οίκος έβραζε από κρούσματα κορωνοϊού, με θύμα ως γνωστόν και τον ίδιο τον Πρόεδρο Trump. Μία ημέρα μετά βρέθηκε θετική στον ιό, ενώ λιγότερο από οκτώ μήνες πριν είχε διαβεβαιώσει ότι «δεν πρόκειται να έρθει στις ΗΠΑ ο κορωνοϊός».

Πηγή: Kathimerini.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση