ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το τελευταίο αντίο στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη

Το ύστατο χαίρε είπε σήμερα στον αποβιώσαντα Πρόεδρο της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη ο κόσμος του εγχώριου και διεθνούς ποδόσφαιρου.

Ενδεικτική του κύρους του αποβιώσαντος Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) ήταν η παρουσία στην κηδεία του των ηγετών του παγκοσμίου και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος της FIFA Gianni Infantino και o Πρόεδρος της UEFA Aleksander Čeferin, ενώ παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι ομοσπονδιών άλλων κρατών.

Λιτή και με επικήδειους από τους στενούς του συνεργάτες, η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέα, στο Πλατύ, με εκπροσώπηση της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας του τόπου.

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας αποχαιρετώντας τον φίλο και συνεργάτη του, είπε ότι η θλίψη είναι βαριά και ασήκωτη για όλο το ποδόσφαιρο που έχασε ένα πραγματικό ηγέτη.

«Δεν μπόρεσες να φύγεις, θα ζεις καθημερινά μαζί μας μέσα από το έργο σου να μας καθοδηγείς», συνέχισε προσθέτοντας ο ότι ο Κουτσοκούμνης έδωσε τη μάχη με την ασθένεια με ψυχική δύναμη και αξιοπρέπεια.

«Έδινες μάχη, αλλά δεν έκανες πίσω, μέχρι το τέλος ήσουν ηγέτης της Ομοσπονδίας» συνέχισε, προσθέτοντας ότι θρηνεί το θάνατο σου η ΟΥΕΦΑ, η ΦΙΦΑ και όλο το κυπριακό ποδόσφαιρο.

«Έφυγες με αξιοπρέπεια, το όραμα σου θα αποτελέσει το ευαγγέλιο μας», είπε τέλος ο κ. Κούμας.

Αποχαιρετιστήριο λόγο απηύθυνε και ο Εκτελεστικός Σύμβουλος της Μινέρβα Ασφαλιστικής Μιχάλης Μυλωνάς, ο οποίος αφού παρατήρησε ότι, «μπορεί όλοι να μιλάνε για το πάθος σου και την αναγνωρισιμότητά σου στο ποδόσφαιρο και έχουν δίκαιο, εμείς όμως της μεγάλης οικογένειας σου, την Μινέρβας, ξέρουμε ότι η εταιρεία σου ήταν η ζωή σου, η καθημερινότητα σου, εκεί που έδωσες όλες τις μάχες τις επαγγελματικές και προσωπικές».

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ήταν Εκτελεστικός Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Μινέρβας.

Η βοηθός και συνεργάτιδα του Κωστάκη Κουτσοκούμνη Φρόσω Μαραθεύτη, είπε ότι συνεργάστηκε για 20 χρόνια με τον Κωστάκη και μοιράστηκε μαζί του χαρές και λύπες, συνεργασία για την οποία αισθάνεται ευγνωμοσύνη.

Υπάρχουν άνθρωποι που ανοίγουν δρόμους και προχωρούν μπροστά και ήσουν ένας από αυτούς, συνέχισε και επανάλαβε τα λόγια του Κωστάκη Κουτσοκούμνη ότι «αυτός που έχει την ικανότητα να βλέπει την ομορφιά δεν μεγαλώνει, ούτε γερνά».

Στεφάνια κατέθεσαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΦΙΦΑ και ο Πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε στη κηδεία και κατάθεσε στεφάνι ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης. Παρέστη και κατέθεσε στεφάνι ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου. Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, και από ομοσπονδίες ποδοσφαίρου άλλων κρατών, όπως της Ελλάδας, του Ισραήλ, της Ιρλανδίας.

Στεφάνια κατατέθηκαν εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής, των Υπουργών και των ποδοσφαιρικών ομάδων και σωματείων όλων των κατηγοριών και των κομμάτων.

Πηγή: 24news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS