ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

To Twitter θα συνεχίσει το work from home και μετά τον κορωνοϊό

Η ανακοίνωση του Jack Dorsey

Οι εταιρείες του Silicon Valley ήταν από τις πρώτες που υιοθέτησαν την εργασία από το σπίτι όταν ξεκίνησε η εξάπλωση του κορωνοϊού και δεν φαίνεται να βιάζονται να φέρουν τους εργαζομένους πίσω στο γραφείο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Variety και του BuzzFeed News, o Jack Dorsey έδωσε επιλογή στους εργαζομένους του Twitter για εργασία από το σπίτι ακόμα και μετά το άνοιγμα των γραφείων τους τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο Dorsey, ''αν οι υπάλληλοι έχουν μια θέση που τους επιτρέπει να δουλεύουν από το σπίτι, και θέλουν να συνεχίσουν να το κάνουν για πάντα, θα το κάνουμε πραγματικότητα. Αν όχι, θα είναι ευπρόσδεκτοι στα γραφεία μας, με κάποια επιπλέον μέτρα προστασίας, όταν είμαστε σίγουροι πως είναι ασφαλές να επιστρέψουν. [...] Μπορέσαμε να μεταφέρουμε τη δουλειά σπίτι χωρίς ιδιαίτερη αλλαγή στην παραγωγικότητα. Τώρα, είμαστε σε θέση να δώσουμε περισσότερες επιλογές στους εργαζομένους μας''. 

Τέλος, έχουν απαγορευτεί τα επαγγελματικά ταξίδια πριν τον Σεπτέμβριο του 2020, και τα events που ήθελαν την παρουσία κόσμου μέχρι το τέλος του 2020. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X