ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το Twitter «τρολάρει» ξανά τον Trump: «Θυμίζει κολοκύθα»

Δείτε τα καλύτερα Tweets

To Twitter λατρεύει να σχολιάζει την πορτοκαλί επιδερμίδα και τα κατάξανθα μαλλιά του Donald Trump και η αλήθεια είναι ότι τον έχουμε πλέον συνηθίσει έτσι.

Παρόλα αυτά αυτή την φορά το χρώμα της επιδερμίδας του βρίσκεται σε άλλα level με τους Twitterαδες να έχουν δείξει όλο το ταλέντο τους σχολιάζοντας την τελευταία του εμφάνιση.

Ο Trump μέσω του τηλεοπτικού διαγγέλματος που έκανε χθες από τον κήπο του Λευκού Οίκου μίλησε για την υγεία του τονίζοντας ότι η μόλυνσή του από κορωνοϊό ήταν «μια ευλογία από τον Θεό» διότι έτσι κατάφερε να δοκιμάσει το φάρμακο Regeneron με το οποίο ένιωσε καλύτερα και πρόκειται να το διαθέσει στους Αμερικανούς. Εδώ να σημειωθεί ότι το φάρμακο δεν έχει πάρει ακόμη την έγκριση της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, την FDA.

Παρόλα όσα είπε όμως ο κόσμος εστίασε στο σκούρο χρώμα του δέρματός του σχολιάζοντας χωρίς όρια στο Twitter.
Ένας χρήστης έγραψε ότι η θεραπεία για το πορτοκαλί του χρώμα ίσως να είναι η χλωρίνη(σε μια αναφορά στα λεγόμενά του πως η χλωρίνη μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία του κορωνοϊού).

Ένας άλλος τον παρομοίασε με γνωστή μάρκα από πατατάκια, ενώ κάποιοι θεώρησαν ότι ταιριάζει με την περίοδο του Halloween αφού μοιάζει με κολοκύθα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση