ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το «Vivendi», ένα από τα πιο θρυλικά clubs της Λευκωσίας, κατεδαφίστηκε

Μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook ενημερωθήκαμε ότι έχει κατεδαφιστεί «ο χώρος όπου για χρόνια στεγαζόταν το αγαπημένο στέκι των εφήβων της Λευκωσίας, το Vivendi».

newsroom must

Ο όμιλος εταιρειών Kameris δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες από τη διαδικασία της κατεδάφισης του θρυλικού Vivendi club.

Η κατεδάφιση του «Vivendi» δίνει τέλος σε μία ανέμελη πλευρά μιας ολάκερης γενιάς, της γενιάς που διασκέδαζε την δεκαετία του '90 με πολλές αναμνήσεις, ποτά και ξενύχτια. Το «Vivendi» δέσποζε στην νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας και ήταν με διαφορά το νούμερο ένα club καταφέρνοντας να προσελκύει μαζικά τους νέους της τότε εποχής.

Όλα άρχιζαν με την αναμονή στην σειρά, συνέχιζε με την στάμπα που έβαζε ο πορτιέρης και κόντευε να γίνει τατουάζ από τις πολλές επαναλήψεις. Κάποιοι έζησαν εκεί τα πρώτα καρδιοχτύπια, τις σχέσεις που κατέληξαν σε γάμο μα συνάμα και τις πρώτες απογοητεύσεις, κοινώς χυλόπιτες, τους ξέφρενους χορούς σαν να μην υπήρχε αύριο, το μεθύσι που πλέον αποτελεί απορία πώς το αντέχαμε.













Το «Vivendi», στην μορφή που λατρεύτηκε, είναι χρόνια ανενεργό, ωστόσο οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τον όμιλο εταιρειών «Kameris», σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης συνοδεύονταν από την λεζάντα: «Διεκπεραιώσαμε την κατεδάφιση οργανισμού πλήρωσης, στο χώρο όπου στεγαζόταν για χρόνια το αγαπημένο στέκι των εφήβων της Λευκωσίας, το Vivendi!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση