ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το ξέφρενο bachelorette party της Αθηνάς Οικονομάκου

'Ενα ιδιαίτερο bachelorette party έζησε η Αθηνά Οικονομάκου το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με τα στιγμιότυπα να κατακλύζουν το timeline του Instagram μας. Η αγαπημένη ηθοποιός που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στη Μύκονο, διασκέδασε μαζί με τις κολλητές της φίλες σε ένα διήμερο που οργανώθηκε αποκλειστικά για εκείνην. Το ραντεβού δόθηκε στο νησί της Τήνου και ανάμεσα στην παρέα των κοριτσιών ήταν η Βάσω Λασκαράκη, και η Χριστίνα Κοντοβά.

Η γυναικοπαρέα ήταν ντυμένη με το ίδιο outfit, που περιλάμβανε σορτσάκια, φλοράλ μπλούζες και καπέλα ζωγραφισμένα στο χέρι.

Η μέλλουσα νύφη δημοσίευσε τρείς υπέροχες φωτογραφίες όπου στην μία πόζαρε με τις φίλες της γράφοντας ''We raised hell before the bells'', ενώ στην άλλη φωτογραφία πόζαρε φορώντας ένα λευκό ολόσωμο μαγιό και καπέλο με την επιγραφή ''Bride'' και έγραψε στην λεζάντα: ''Soon to be  Mrs.'' Τέλος η Αθηνά πόζαρε με το μαγιό της και τις φίλες της γράφοντας: ΄΄Σας εύχομαι από καρδιάς να βρείτε έναν άντρα που να ανυπομονείτε να τον παντρευτείτε για τρίτη φορά και να αποκτήσετε φίλες ζωής όπως τις δικές μου΄΄.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X